HRVATSKA U MOMČADI IMA IGRAČA KOJI JE TEMPIRANA BOMBA: / Dalić je iznenadio kad ga je pozvao, no postoji dobar razlog za to

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ivanušec je, iako je još dosad jako mlad, pokazao tu lidersku crtu, ali i da je igrač koji značajno utječe na tempo utakmice. Pogotovo se to vidjelo ove sezone kad bi ulazio s klupe za Dinamo.

17.5.2021.
14:24
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je danas popis igrača koji će igrati za Hrvatsku na predstojećem Europskom prvenstvu. Kao i svakog puta, na njegovom se popisu našlo puno očekivanih te poneko malo manje očekivano ime.

Možda i najveće iznenađenje na ovom popisu je Luka Ivanušec, vezni igrač Dinama iza kojeg je sjajna sezona, što u dresu Dinama, što u dresu mlade hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ima samo 22 godine, Ivanušec u nogama već ima dosta minuta na vrhunskoj razini. Za Dinamo je ove sezone nastupio u 47 utakmica, a pritom je zabio 9 pogodaka te upisao 5 asistencija.

Image
DALIĆ OBJAVIO POPIS VATRENIH ZA EUROPSKO PRVENSTVO: /

'Mi još uvijek nismo tim, a znam da uvijek ima i razočaranih'

Image
DALIĆ OBJAVIO POPIS VATRENIH ZA EUROPSKO PRVENSTVO: /

'Mi još uvijek nismo tim, a znam da uvijek ima i razočaranih'

'Joker' s klupe

Njegova statistika neće vas oboriti s nogu, ali njegov mentalitet možda i hoće. Ivanušec će ostati upamćen po izjavi nakon Dinamovog poraza od Tottenhama, kad je rekao da Modri nisu izašli dovoljno ofenzivno i da moraju biti više napadački orijentirani. Protiv Tottenhama i Mourinha. U Londonu. Ta hrabra izjava bila je najava jednog od najvećih čuda u hrvatskoj nogometnoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto slično izjavio je i nakon što je mlada hrvatska reprezentacija izgubila u svojoj prvoj utakmici na ovogodišnjem Europskom prvenstvu protiv Portugala, da bi nakon toga u odličnoj utakmici pobijedili Švicarce i na kraju prvi put u povijesti prošli skupinu.

Ivanušec je, iako je još dosad jako mlad, pokazao tu lidersku crtu, ali i da je igrač koji značajno utječe na tempo utakmice. Pogotovo se to vidjelo ove sezone kad bi ulazio s klupe za Dinamo. Njegovo kretanje bez lopte, razigravanje suigrača i energija koju donosi u napadačkom dijelu mogu biti od velike koristi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je da nije isto igrati protiv Gorice i Slaven Belupa (uz dužno poštovanje) i Engleske, ali Ivanušec bi mogao biti Dalićeva tempirana bomba s klupe, igrač koji je sposoban promijeniti ritam utakmice, a na kojeg naši protivnici vjerojatno neće obraćati previše pažnje u pripremi utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo