KRAJ: / To je bilo fantastično! Bravo Vatreni!

Hrvatska je oduševila protiv Walesa. Konačni rezultat od 2:0 čak niti ne ocrtava pravo stanje na terenu.

16.10.2012.
13:39
VOYO logo

OSIJEK - Gradski vrt. GLEDATELJA: 20.000. SUDAC: Alexandru TUDOR (Rum)

HRVATSKA: Pletikosa - Srna, Lovren (od 46. Schildenfeld), Šimunić, Strinić - Rakitić, Badelj, Modrić, Perišić (od 85. Vida) - Mandžukić, Eduardo (od 78. Kranjčar) WALES: Price - Gunter, Blake, Williams, B Davies - Edwards, Allen, King (od 73. Vokes), Ledley (od 83. Robson-Kanu), Bale - Morrison (od 62. Church)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STRIJELCI: 1:0 Mandžukić (27.), 2:0 Eduardo (58.)

KRAJ UTAKMICE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90'-Bale prijeti iz slobodnjaka, Stipe brani! U Skoplju je Makedonija protiv Srbije povela u 59. minuti golom Ibraimija iz jedanaesterca.

88'-Bale je u sprintu s loptom projurio više od pola terena, nanizao je četvoricu igrača, ali Pletikosa je zaustavio njegov udarac. Kad Velšanin krene s loptom u trku, nitko mu ništa ne može...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

85'- Vida za Perišića, treća Štimčeva izmjena.

Trenutni rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska - Wales 2:0 Makedonija - Srbija 1:0 Belgija - Škotska 0:0

83'- Treća izmjena kod Walesa: Ledley u svlačionicu, Robson-Kanu na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

82'- Bomba Modrića tik uz vratnicu!

81'- Požutio je Ivan Strinić!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

78'- Ovacije za Eduarda! Izlazi iz igre, a nešto više od deset minuta zaigrat će Niko Kranjčar!

74'- Novi promašaji! Mandžukić i Eduardo iz blizine nisu mogli ugurati loptu preko gol linije iz više pokušaja. Dudu je još ostao ležati, a Velšani su zaboravili na fair-play i prekinuti igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

73'- Druga izmjena kod Walesa, Vokes za Kinga.

70'- Tribine su u transu! Ovakav nogomet je uživancija gledati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

67'- Šansa i za Wales! King je odlično pucao glavom nakon kornera, ali Pletikosa je obavio svoj dio posla!

64'- Hrvatska i dalje gazi! Eduardo je opet u šansi! Wales je grogiran, ovo bi mogla biti prava golijada...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

62'- Izmjena kod Walesa, Morrison je izašao, na terenu je Church.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=GSS3jiEftVdlgbP7

Tekst se nastavlja ispod oglasa

58'- GOOOOL! 2:0! Zabio je i Eduardo! Konačno! Nakon kornera i prve obrane Pricea, lopta se odbila na nogu Duduu, koji ovo više nije mogao promašiti.

57'- Mreža je začarana! Mandžukić je izašao sam na golmana i promašio!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

56'- Ovo je već stvarno previše! Eduardo je zapucao novu šansu. Pucao je premlako...Valjda se Vatrenima to neće osvetiti.

55'- Još jedna propuštena prigoda...Perišić je opalio s ruba 16-erca. Price obranio, pa je obrana rasčistila odbijanac ispred Eduarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

52'-Perišić je srušen na 20 metara, Gunter je zaradio žuti karton.

50'- Potez previše pred golom Walesa! Umjesto zicera, opet samo korner...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

47'- Još jedna prigoda za Mandžukića! Opet sreće imaju gosti, lopta je na putu do gola pogodila obrambenog igrača i od svega bio je samo korner.

46'- Krenuo je nastavak! Prva izmjena kod Hrvatske. Lovren je izašao, Schildenfeld je na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

44'- Još jedan šut Eduarda, preko gola! Sve su glasnije i uvrede tribine prema HNS-u, ali dok jedni vrijeđaju, drugi im zvižde...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

39'- Nastavlja se opsada! Nakon kornera Srne Perišić i Srna su pucali s pet metara, Price je čudesno skinuo dva zicera. Trebala je Hrvatska već voditi s par golova razlike.

35'- Nova šansa! Mandžukić je uposlio Perišića na rubu peterca, obrana gostiju uspjela je zasmetati kombinaciju naših bundesligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

29'- Zanalo 2:0! Eduardo je zamalo promašio loptu nakon kornera!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=eg0flIO4d8PeX5GJ

27'-GOOOL! Mandžukić je bio uporan i pratio loptu do kraja, pomogao je i loš teren...Loptu je pokušao ispucati golman Price, ali napucao je Mandžu i naš napadač je lakoćom poentirao u neobranjenu mrežu.

24'- Žuti karton za Lovrena. Bale je srušen na rubu šesnaesterca... A prije toga je bila maestralna šansa za Hrvatsku. Badelj je iz voleja opalio je s nekih 25 metara, velški golman je paradom spasio siguran gol.

20'- Prvi šut Walesa! Bale je opalio iz daljine, pokraj gola.

18'- Kakav potez Modrića! Luka je maestrano petom uposlio Strnića, šteta što Hrvatska kada dođe do ruba kaznenog prostora Walesa više nije toliko dominantna.

17'- Opet udarac iz daljine! Rakitić s 20 metara, ali ravno u vratara.

14'-Modrić je pao u kaznenom prostoru nakon duela s Blakeom. Ništa od jedanaesterca, očito da sudac nije pogriješio, jer se naš veznjak nije previše ljutio...

12'- I Wales je prvi put ozbiljnije prešao centar, dvojica su odmah uz Balea na desnoj strani.

10'-Srna je srušen na 27 metara, malo iskosa s desne strane. Darijo je pucao u prvi kut, Price je bio spreman i izbacio u korner.

7'-Perišić za Rakitića, a Raketa je s 20 metara opalio, ali ravno u blok. Mandžo je pao u kaznenom prostoru, tražio je 11-erac, ali sudac nije bio impresioniran padom.

6'- Nižu se ubacivanja u kazneni prostor Walesa, gosti sve izbacuju. Zasada...Prvi korner za Hrvatsku, ali ništa od toga.

4'- Hrvatska odlično kombinira, gosti su stisnuti na svoju polovicu.

2'- Odmah pritisak Vatrenih! Velšani su tek dvaput dotaknuli loptu do sada.

1'- Krenula je utakmica u Osijeku! Tribine su pune, atmosfera odlična!

0'- Izbornik Igor Štimac nastavio je s rošadama. Za Wales u Osijeku pripremio je dvije promjene. Umjesto Nikice Jelavića, u sastavu se u napadu našao Eduardo, dok će mjesto u veznom redu uzeti i Milan Badelj. Naravno, on je 'uzeo' mjesto kartoniranom Ognjenu Vukojeviću.

Obilna kiša koja se slila na Osijek i Gradski vrt potopila je travnjak, pa su radnici cijelo jutro bušili teren kako bi se što prije posušio.

"Da vam kažem da smo bušili na preko tisuću mjesta, malo bih rekao. Nastavljamo to i dalje raditi, sve kako bismo što je moguće više posušili travnjak, jer stanje nije idealno. Suci i delegat su obišli igralište i njihova je ocjena da je ono u zadovoljavajućem stanju, a nama ostaje nadati se da će se ostvariti prognoze meteorologa koji kažu da bi negdje oko 17 sati kiša trebala potpuno prestati padati i da bi nakon toga moglo biti i malo vjetra, što bi nam bio pravi dar s neba jer bi on također pomogao u sušenju terena", izjavio je Sportskim novostima predsjednik Komisije za stadione i objekte HNS-a Miljenko Sakoman.

Podsjetimo, sve ulaznice za utakmicu su rasprodane, igrači su spremni za dvoboj, a stručni stožer reprezentacije je uoči susreta položio vijenac na spomenik Blagi Zadri te obišao Spomen-dom Ovčaru.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo