Nove nizozemske zvijezde razočarale Hrvate

Hrvatska reprezentacija do 23 godine izgubila je od vršnjaka iz Nizozemske (3:2) u Puli, dok je do 19 godina selekcija odigrala neodlučeno protiv Francuske (2:2).

5.2.2013.
19:51
VOYO logo

Hrvatska je na stadionu Aldo Drosina zabila prvi i posljednji gol na utakmici (Andrej Kramarić, Igor Boras), ali golovi Lokomotivnog dvojca nisu bili dovoljni da se izbjegne poraz. Nizozemci su zabili tri komada. Nova zvijezda Bundeslige Luuk de Jong je zabio prvi, a za njim i nove velike nade nizozemskog nogometa - Jürgen Locadia i Tonny Trindade de Vilhena. De Jong je ove sezone za 11 milijuna eura prešao iz Twentea u Borussiju iz Mönchengladbacha, dok potonji u dresu PSV-a i Feyenoorda redovno tresu mreže u nizozemskoj prvoj ligi.

Tako da konačni rezultat protiv odličnog suparnika nije niti tako loš. Baš kao i 2:2 protiv Francuske u Kostreni. Hrvatska je golovima Jedvaja i Ivančića imala 2:1, ali je Nangis postavio konačni rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvati su 'osvojili' samo jedan bod u ova dva dvoboja, ali ovakve utakmice protiv vrhunskog suparnika sigurno će pomoći u razvoju novih Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo