Hrvatska protiv Nigerije, Gvatemale i S. Arabije

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija (igrači do 20 godina) će na Svjetskom prvenstvu u Kolumbiji od 29. srpnja do 20. kolovoza igrati u skupini s Gvatemalom, Nigerijom i Saudijskom Arabijom.

28.4.2011.
18:46
VOYO logo

U osminu finala ulaze po dvije prvoplasirane, kao i četiri najbolje trećeplasirane momčadi iz šest skupina, što znači da momčad Ivice Grnje koju predvode Matej Delač, Renato Kelić, Šime Vrsaljko, Filip Ozobić, Zvonko Pamić i Ante Vukušić, ima velike izglede za dobar plasman.

Prvu utakmicu Hrvatska igra 31. srpnja u 18 sati po lokalnom vremenu u Armeniji protiv Saudijske Arabije. Tri dana potom Grnjini izabranici na istom će se stadionu sučeliti s Nigerijcima, dok će natjecanje u skupini završiti za tri dana, šestog kolovoza protiv Gvatemale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naslov iz Egipta otprije dvije godine brane Ganci, koje su tada predvodili Andre Ayew, današnji igrač Marseillea, i Dominic Adiyiah, Milanov igrač na posudbi u beogradskom Partizanu.

Ovo je prvi plasman jedne naše mlade U-20 selekcije na SP nakon 1999. godine kada smo u osmini finala izgubili od Brazila. Na tom smo turniru osvojili nagradu za Fair play.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo