JURČEVIĆ ZA RTL / Hrvatska oduševila izbornika Azerbajdžana, ali ima recept za nju: 'Probat ćemo joj 'prodati' kontru'

'Svjedočili smo novoj snazi reprezentacije. Hrvatska nema brige za budućnost'

7.9.2019.
19:38
VOYO logo

Eksplozija hrvatskog talenta uz pravi pristup i energiju i Slovačka je osjetila s čime raspolaže  viceprvak svijeta.  Hrvatska je u Trnavi kao što je i izbornik Zlatko Dalić najavio - s presingom krenula.

Podcjenjivali su ih da to više nije Hrvatska iz Rusije,  da su u krizi i imaju problema s igračima i da igra nije ni blizu onoj viceprvaka svijeta. A Dalićevi momci došli su im u goste i zabili četirikomada. Mogli su još najmanje četiri, pet, jer maestralnom igrom, trkom, taktikom i majstorijama odigrali su jednu od najboljih i najmoćnijih utakmica u Dalićevoj eri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemilosrdno su probijali slovačku obranu i pucali po golu, no prvi je zabijen tek u 45. minuti. U drugom su poluvremenu zabili još tri.

Od prve sekunde i Slovačka nije mogla prodisati. Gredu je gađao Brozović, Vida je promašio nemoguće no kada su mnogi pomislili kako stiže kazna, stigao je u  45 minuti pogodak  Nikole Vlašića. Pogodak koji je otvorio sve, na otvaranju drugog poluvremena, uz dosta sreće na 2:0 je povisio Perišić. U 72. minuti Bruno Petković poigrao se s obranom Slovačke, pirueta, pa slalom za 3:0. U 89. minuti za dobru igru je nagrađen i Dejan Lovren koji zabija za 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada tako moćna Hrvatska mora biti i protiv Azerbajdžana u ponedjeljak 9. rujna (18 sati). Reprezentacija je stigla u zemlju Vatre, s njima i naša Ivona Hemen, kroz čije javljanje možete otkriti više o onome što čeka Dalića i njegove izabranike protiv momčadi Nikole Jurčevića.

"Poraz od Walesa? Moji momci su odigrali su odličnu utakmicu. Nažalost primili smo dva smiješna gola. Sada smo malo fizički i psihički prazni pogotovo nakon šest sati leta", kazao je Jurčević za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da su se utakmice igrale paralelno bivšitrener Dinama nije još imao priliku pogledati utakmicu Vatrenih, ali osvrnuo se na Wales.

"Poraz od Walesa? Moji momci su odigrali su odličnu utakmicu. Nažalost primili smo dva smiješna gola. Sada smo malo fizički i psihički prazni pogotovo nakon šest sati leta", kazao nam je Jurčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da su se utakmice igrale paralelno bivši trener Dinama nije još imao priliku pogledati utakmicu Vatrenih.

"Čitao sam da je Hrvatska odigrala fenomenalnu utakmicu. Hrvatska je favorit. Pokušat ćemo pružiti jedan dobar otpor. Probat ćemo se braniti i prodati neku kontru", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova generacija predvođena Vlašićem i Petkovićem posebno je oduševila izbornika Azerbajdžana.

"To je nova snaga reprezentacije. Hrvatska nema brige za budućnost", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo