SEVILLA SE OPROSTILA OD REYESA: / Rakitić nije mogao sakriti emocije: 'Još uvijek ne mogu prihvatiti da se ovo dogodilo'

Image
Foto: Screenshot

Španjolska u suzama nakon tragične smrti 35-godišnjaka

3.6.2019.
8:37
Screenshot
VOYO logo

U nedjelju je na stadionu Seville Ramon Sanchez Pizjuan održana komemoracija za tragično poginulog španjolskog nogometaša Jose Antonia Reyesa, koji je napustio svijet u prometnoj nesreći u subotu.

Image
JOSE ANTONIO REYES POGINUO U PROMETNOJ NESREĆI: /

Tragedija pogodila nogometni svijet

Image
JOSE ANTONIO REYES POGINUO U PROMETNOJ NESREĆI: /

Tragedija pogodila nogometni svijet

Na dostojanstvenu i dirljivu komemoraciju za Reyesa došla su brojna poznata lica iz nogometnog svijeta, među njima i hrvatski reprezentativac IvanRakitić koji je s Reyesom igrao u Sevilli i njih dvojica su u sezoni 2013./2014. vodili andaluzijski klub do osvajanja Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić se dirljivim riječima oprostio od nekadašnjeg suigrača i prijatelja i nije mogao sakriti koliko ga je Reyesova pogibija pogodila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Još uvijek ne mogu prihvatiti da se ovo dogodilo, jako sam loše i jako pogođen. Sada želimo dati svoju snagu njegovoj obitelji', rekao je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reyes je, osim za Sevillu, igrao za Arsenal, Real Madrid i Atletico Madrid. Zadnji klub za koji je igrao bio je drugoligaš Extremadura. U dresu španjolske reprezentacije 35-godišnji Reyes je odigrao 21 utakmicu i zabio je četiri gola. Reyes je izdanak nogometne škole iz Seville, a bio je i najmlađi debitant kluba iz Andaluzije u dobi od samo 16 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je otišao u Arsenal, gdje je osvojio ligu kao član one kultne momčadi, a zatim je išao i na posudbu u Real Madrid da bi se na neko vrijeme skrasio u Atletico Madridu. I onda 2010. i 2012. osvojio s tim klubom i Europsku ligu, te je bio jedan od važnijih igrača u tim pohodima.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo