HRVATSKA MANEKENKA U RATU S TRENEROM JUVENTUSA: / 'Stavi u igru Pjacu i Mandžukića, ti komunjaro iz Livorna!'

Image
Foto: Instagram/Nina Morić

Hrvatska manekenka Nina Morić još jednom je uzburkala duhove u talijanskom nogometu.

19.1.2017.
11:46
Instagram/Nina Morić
VOYO logo

Nina je stala u obranu sunarodnjaka, Juventusovih nogometaša Marka Pjace i Marija Mandžukića. Iznervirala ju je utakmica protiv Fiorentine, u kojoj su Torinezi poraženi.

'Bez Pjace i Mandžukića Juve bi bio treći'

"Bez Pjace i Mandžukića Juventus bi bio tek treći, stavi ih u igru, ti komunjaro iz Livorna!!!", napisala je ljutita Nina Morić na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Allegri kao da ju je poslušao, Pjaca je u igru ušao u 61. minuti, Mandžo u 80., ali Hrvati su, očito, ušli prekasno. Juve je izgubio 1:2 u gostima, s druge strane bili su uspješniji Hrvati iz Fiorentine, reprezentativci Nikola Kalinić i Milan Badelj zabili su za pobjedu Viola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju tiradu Nina je nastavila nakon dva dana na Facebooku, nakon što su

"Nema mi netko objasni kako su se mnogi našli uvrijeđeni riječima 'komunist iz Livorna' koje su se odnosile na Allegrija. Nije li trener Juventusa iz Livorna? Nije li istina da je Livorno grad s najvećom koncentracijom komunista? Nisam napisala da Livorno smrdi na ribu ili da Pisa ima prekrasni krajolik i toranj koji privlači milijune turista, dok u Livorno dolaze samo sardine. Svašta!", napisala je hrvatska manekenka u svom statusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije da nema adute...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo