HRVATSKA KOLONIJA U INTERU SE POVEĆAVA? / Talijani bacili oko na Vatrenog koji je oduševio na SP-u

Image
Foto: Profimedia, AFP

Hrvatski ofenzivac nakon izvrsnog Svjetskog prvenstva i sezone u klubu mogao bi promijeniti sredinu

12.7.2019.
8:26
Profimedia, AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić jedan je od igrača za koje se pretpostavlja da će ovog ljeta napustiti Eintracht Frankfurt, a u petak se pojavila vijest kako bi Hrvat mogao nastaviti karijeru u talijanskom Interu, klubu za koji već igraju dva člana Vatrenih, Marcelo Brozović i Ivan Perišić.

Image
Foto: Christof STACHE / AFP
Image
Foto: Christof STACHE / AFP

Ante Rebić

Prva meta Intera je napadač Manchester Uniteda Romelu Lukaku, za kojeg su već poslali ponudu, no engleski klub ih je odbio. Nerazzurri će nastaviti pokušavati dovesti belgijskog napadača, ali ako im ne uspije, stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio je javio da imaju spremnu alternativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Di Marziju, Inter će u slučaju neuspjeha s Lukakuom sve snage uložiti u transfer Ante Rebića i s njim ojačati svoj napad, iako je riječ o poprilično drugačijem igraču od Lukakua.

No, Inter će trebati djelovati brzo jer nisu samo oni zainteresirani za hrvatskog reprezentativca, koji je odigrao izvrsno Svjetsko prvenstvo i prošlih sezona je u odličnoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najozbiljniju konkurenciju Inter će imati u španjolskom Atletico Madridu, koji s Rebićem želi nadomijestiti Antoinea Griezmanna koji ide u Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo