HRVATSKA GORI NAKON ŠOKANTNOG PORAZA OD PORTUGALA: / 'Čačić je ćorav, on je kriv za poraz'

Image

Hrvatski navijači bijesni nakon poraza Hrvatske od Portugala potražili su zadovoljštinu na društvenim mrežama i forumima. Čitatelji Net.

26.6.2016.
7:30
VOYO logo

Činjenica u utakmici s Portugalom je samo jedna! nije dobro mijenjao! Marka Pjacu uveo je tek u posljednjoj fazi susreta, a čovjek je svojim ulaskom u igru napravio više nego Marijo Mandžukić za 80. minuta provedenih u igri. I sam stručni komentator HTV-a Joško Jeličić kazao je sljedeće:

Image
ANTE ČAČIĆ JE POGRIJEŠIO S IZMJENAMA PROTIV PORTUGALA: /

'Nije bila dobra reakcija s klupe'

Image
ANTE ČAČIĆ JE POGRIJEŠIO S IZMJENAMA PROTIV PORTUGALA: /

'Nije bila dobra reakcija s klupe'

“U posljednjih 10 minuta vidjelo se da je ritam pao. Portugal je imao previše prostora. Postavlja se pitanje kako to da je izbornik sa slabijom ekipom preuzeo rizik, onda tu nešto ne štima. Nije bila dobra reakcija s klupe”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučili smo ispipati bilo navijača, naših čitatelja. Evo što Hrvati misle o Hrvatskoj, Čačiću, nastupu na Euru...

'Realno nije moglo više'

"U Rusiji će doći kvaliteta do izražaja. Nismo europski ali biti ćemo svjetski prvaci!", "Dečki glavu gore! Ostavili ste srce na terenu i pokazali što znači ljubav prema domovini i da možemo biti složni !! Hvala vam od srca na svemu.", "Ja sam bio uz vas i kad su vam dodijelili ovog ćoravog. Govorio sam šta možete i koliko trebate s obzirom na kvalitetu...Očekivao sam polufinale i toga se držim...Rezultat je sramotan... Čačić je ćorav..Svaka ćast na trudu ali defenzivnu taktiku protiv onako us*anog Portugala...to moze samo kreten ćoravi koji ima proljev koliko se us*o".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nemojte pljuvat po igračima, ja bi bio sretan da Srbija ima ovakav tim'

"Imali samo jedan udarac u okvir gola i taj je ušao", Nemojte pljuvat po igračima, ja bi bio sretan da Srbija ima ovakav tim i da imaju ovakav odnos prema grbu koji nose. Realno nije moglo više jer mi se čini da nikad nije ovoliko navijala bivša Jugoslavija za neku reprezentaciju koja je nastala iz iste".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo da je Čačić napravio zamjene na vrijeme. On je kriv za poraz. Dečki bravo!", "Striniću ostavi se nogometa....Tako neodgovorno izgubiti loptu u 117. minuti, to može samo totalna neznalica....upropastio trud svih svojih kolega".

"Strinića je trebalo van, zbog njega je i primljen gol. Prokleti Čačiću", Trenera izbaciti odmah. Pederčina brkata. Neka si nabije Mandukica i Strinića u šu*ak. Za drugo ni nije", "Tko visoko leti nisko pada, to je to. Pa oni su se već vidjeli u finalu poslije Španjolske. E moj narode, ma ne ide to tako lako. Kao da su se predali nije to ta Hrvatska. Ali sjetite se Ćirinih riječi neki dan pa me ništa ne čudi utakmice se prodaju lako", "Koje izmjene Modrić, Mandžukić, Vida i Ćorluka nisu smjeli igrat".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo