HRVATSKA ĆE ZA SP IGRATI PROTIV NAJDEFENZIVNIJE MOMČADI: / Ne morate dvaput pogađati koji je dio Grčke momčadi najvrijedniji

Image
Foto: AFP

Ždrijebom u Zürichu odlučeno je da će protivnik Hrvatske u dodatnim kvalifikacijama biti Grčka!

17.10.2017.
15:02
AFP
VOYO logo

[ANKETA, VIDEO] ŽDRIJEB DODATNIH KVALIFIKACIJA ODLUČIO: Hrvatska će za odlazak na Svjetsko prvenstvo igrati s Grčkom!

Image
[ANKETA, VIDEO] ŽDRIJEB DODATNIH KVALIFIKACIJA ODLUČIO: /

Hrvatska će za odlazak na Svjetsko prvenstvo igrati s Grčkom!

Image
[ANKETA, VIDEO] ŽDRIJEB DODATNIH KVALIFIKACIJA ODLUČIO: /

Hrvatska će za odlazak na Svjetsko prvenstvo igrati s Grčkom!

Prva utakmica igrat će se u Hrvatskoj, a evo tko su protivnici Hrvatske. Najvrijedniji igrač grčke reprezentacije je Konstantinos Manolas koji je trenutno igrač Rome, a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 30 milijuna eura. Trenutno je ozlijeđen no pretpostavlja se da bi trebao biti spreman za susreta s našom reprezentacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći najvrijedniji igrač je, naravno, još jedan branič - Borussijin Sokratis koji vrijedi 28 milijuna eura. Jedini igrač Grčke čija vrijednost prelazi deset milijuna eura je uz spomenutu dvojcu Konstantinos Mitroglou, napadač Marseillea koji je proteklog vikenda zabio gol Strasbourgu u remiju 3:3 te će zasigurno biti najveća opasnost za hrvatske braniče.

Tu su i Papadopoulos iz Schalkea, Fortounis iz Olympiakosa, a na vratima je Orestis Karnezis iz premierligaša Watforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo jedan poraz u kvalifikacijama

Grčka je igrala u skupini H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i završila na drugom mjestu sa 19 osvojenih bodova. Ispred nje je uvjerljiva bila Belgija, dok su na trećem mjestu sa dva boda zaostatka ostali igrači BiH.

U deset utakmica upisali su pet pobjeda, četiri remija i jedan poraz uz gol razliku 17-6. Na ljestvici drugoplasiranih reprezentacija, Grčka je završila na sedmom mjestu s 13 bodova koliko su imale i Švedska, Sjeverna Irska i Irska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključnu utakmicu igrali su protiv naših susjeda BiH na svom terenu. Pjanić je zabio za vodstvo u 32. minuti i taj je rezultat stajao na semaforu sve do 95. minute kada je 1-1 pogodio Tzavellas i tako donio Grcima veliki bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo