HRVATIMA BAŠ I NIJE NAJOMILJENII, ALI NJIMA JE BOŽANSTVO: / Pogledajte što je Šuker rekao Španjolcima o Modriću i ekipi

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Rijetko daje izjave, ne voli razgovarati s medijima, ne saziva često medijske konferencije i tu i tamo se pojavi na nekoj utakmici

5.3.2020.
16:35
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Nekadašnja Zlatna Kopačka i prema mnogima jedan od najboljih hrvatskih napadača svih vremena, Davor Šuker, danas baš i nije najomiljenija osoba u Hrvatskoj. Rijetko daje izjave, ne voli razgovarati s medijima, ne saziva često medijske konferencije i tu i tamo se pojavi na nekoj utakmici u svečanoj loži, no Šuker je zato u Španjolskoj itekako cijenjena i relevantna osoba.

Eto, najtiražnija španjolska sportska tiskovina Marca, upitala je Šukera i bivšeg mu suigrača iz Real Madrida, Peđu Mijatovića, da im proanaliziraju Real Madrid. Real je u kritičnom dijelu sezone kada se prelama prvenstvo i Liga prvaka. U europskom natjecanju ne stoje dobro, izgubili su u prvoj utakmici polufinala od Cityja s 2:1 kod kuće i sada se moraju vaditi u Engleskoj, ali zato u prvenstvu imaju pobjedu protiv Barcelone iz prošlog kola i konačno su se izvukli iz mini-krize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Davor Šuker

'Moraju iskoristiti El Clasico'

Šuker smatra kako Luka Modrić i njegova družina iz Reala još uvijek mogu proći City. "Ovo je Liga prvaka, sreća je jako veliki faktor, često i odlučuje utakmice. Real ju je ranije imao, ali u prvoj utakmici ju nije imao. City se već neko vrijeme fokusira samo na Ligu prvaka i tu je u maloj prednosti", rekao je Šuker i zatim još komentirao slavlje u El Clasicu...

"Puno toga je bitno za jednu nogometnu utakmicu, a ova pobjeda je sigurno igrače Reala napunila samopouzdanjem. Moraju iskoristiti ono što su uspjeli u nedjelju i osvojiti La Ligu. Ono što se činilo dalekim, sada je jako blizu", zaključio je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mijatović se slaže sa Šukerom. "Pobjeda protiv Barcelone nakon nekoliko godina je donijela jako puno samopouzdanja momčadi. U La Ligi je sve u Realovim rukama. Nije bilo lako, ali u nedjelju su znali što moraju napraviti da pobjede Barcelonu. Dolaze teške utakmice, ali to su trenuci kad karakter i mentalitet ekipe kao što je ova Realova budu presudni. Nije lako pobijediti u gostima, ali zašto Real to ne bi učinio? Real još nije rekao sve što je imao za reći", rekao je Mijatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo