HRVATI SU DIRIGENTI IGRE REALA: / Zidane s Modrićem i Kovačićem u borbu za finale klupskog SP-a?

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Real Madrid će se četvrtak (11:30) protiv meksičke Americe boriti za finale Svjetskog klupskog prvenstva vjerojatno sa Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem u prvih 11, javlja madridska Marca.

14.12.2016.
13:41
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Najbolji stoper svijeta, spasitelj Real Madrida i čovjek odluke Sergio Ramos, neće nastupiti u susretu protiv Americe. Trener Reala Zinedine Zidane je na današnjoj presici uoči dvoboja kazao kako kapetan Kraljeva osjeća blage poteškoće, a put u Japan ga je dodatno iscrpio.

Image

POGREŠKA ŠPANJOLACA: Drugi najčitaniji sportski list proglasio Modrića Srbinom

Tako se aktualni europski prvak za utakmicu priprema bez Ramosa i španjolci pišu kako francuski trener još razmišlja koje igrače staviti u vezni red. Igrači koji su u Zidaneovom fokusu su Casemiro, Kroos, Modrić, Kovačić, Isco i Lucas. Šest nogometaša za četiri pozicije. Benzema i Ronaldo bit će udarna napadačka igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić, Kroos, Kovačić i Lucas Vázquez favoriti su kod Zidanea za započet susret protiv Americe u veznom redu, iako je Isco isto tako igrač o kojem ozbiljno razmišlja Francuz. Prethodnih utakmica igrao je dobro, a upravo je on startao u prvih 11 i na Vincente Calderonu i na Camp Nou", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo