HRVATI NISU NITI SVJESNI KAKVOG IGRAČA IMAJU: / Evo dokaza da je Brozović trenutno vjerojatno najbolji Vatreni

Image
Foto: Profimedia

Brozović je u Conteovu sustavu jedan od najvažnijih igrača

17.10.2019.
12:14
Profimedia
VOYO logo

Preporođeni milanski Inter predvođen novim trenerom Antonijom Conteom, trenutno okupira drugo mjesto talijanske Serie A i konačno izgleda dovoljno konkurentno da napadne Juventus i prvo mjesto. Conte je uveo svoj već dobro poznati 3-5-2 sustav i igrači su se brzo prilagodili, a u njemu je najviše profitirao hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

Brozović je u Conteovu sustavu jedan od najvažnijih igrača, ako ne i najvažniji. Nazivaju ga "mozgom i središtem momčadi". Talijanska Gazzetta dello Sport istaknula je zanimljiv detalj zašto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Antonio Conte za nedjeljnu utakmicu osmog kola protiv Sassuola treba novi mozak momčadi, što znači da se Marcelo Brozović mora vratiti u prošlost. Maratonac Nerazzurra na tom meču bit će još važniji nego inače. Jer Inter će igrati sa samo jednim playmakerom, a on će biti Brozović. Bit će to dakle povratak u vrijeme Conteovog prethodnika Luciana Spallettija kojem je na centru igru vodio samo Hrvat", piše to Gazzetta u članku s naslovom "Inter se vrti oko komandanta Brozovića".

Image
Foto: Profimedia

Inter Milan's Croatian defender Marcelo Brozovic reacts during the Italian Serie A football match AC Milan vs Inter Milan on September 21, 2019 at the San Siro stadium in Milan., Image: 472283613, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Marco Bertorello / AFP / Profimedia

Najbolji hrvatski nogometaš

Brozović će u sljedećoj akciji dobiti "upgrade" i preuzet će ulogu razigrivača u izostanku Stefana Sensija koji se na utakmici s Juventusom ozlijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo će za njih biti poseban meč jer Brozović uz sebe neće imati blizanca Sensija. Marcelo će morati obući dres Spallettijevog Intera, kada je bio jedini mozak veze Nerazzurra", naglašava Gazzetta.

Činjenica je, Brozović je ove sezone izvrstan u dresu Intera, a kako, nažalost, dobar dio Vatrenih ove sezone ne igra u svojim klubovima ili nije u najboljoj formi, možemo sa sigurnošću reći, a to potvrđuje ovim napisima i Gazzetta, kako je Brozović trenutno najbolji hrvatski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo