HRVATA SU HTJELI NA KLUPI BIH PA DOBILI HLADNU ODBIJENICU: / Takav scenarij neće se dogoditi, no u igri su još neka dobro poznata imena

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Konačnu odluku o novom izborniku BiH donijet će Izvršni odbor NS BiH krajem prosinca, a do sada se često znalo dogoditi da dužnosnici toga tijela ne usvoje prijedlog stručnoga Povjerenstva,

10.12.2020.
17:49
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Iako je jučer kružila priča da je aktualni izbornik hrvatske U21 reprezentacije Igor Bišćan jedan od glavnih kandidata za klupu reprezentacije Bosne i Hercegovine, izgleda da od toga neće biti ništa. Kako doznaju Sportske novosti, Bišćan je spreman odbiti mjesto izbornika Zmajeva jer ga čeka posao na klupi mladih Vatrenih.

"Bišćan je itekako ponosan i zadovoljan što interes postoji, ali da u ovome času nije zainteresiran za ponuđenu poziciju. Prevedeno, izbornik Bosne i Hercegovine tražit će se drugdje", stoji u tekstu Sportskih novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bišćan je s U-21 reprezentacijom Hrvatske izborio odlazak na EP koje će se sljedeće godine održati u Mađarskoj i Sloveniji, a ranije je radio kao trener Rudeša, Olimpije i Rijeke. U uspješnoj igračkoj karijeri nosio je dresove zagrebačkog Dinama, Liverpoola te Panathinaikosa.

Image
BIŠĆANOVE VATRENE ČEKA PAKAO NA EUROPSKOM PRVENSTVU: /

Ždrijeb poslao Hrvatsku u pravu 'skupinu smrti'

Image
BIŠĆANOVE VATRENE ČEKA PAKAO NA EUROPSKOM PRVENSTVU: /

Ždrijeb poslao Hrvatsku u pravu 'skupinu smrti'

U igri Petev i Jakirović

U srijedu se pojavila i informacija kako je čelnicima Nogometnoga saveza BiH ponuđen i nizozemski trener Erwin Koeman, nekadašnji reprezentativac svoje zemlje i brat trenera Barcelone Ronalda Koemana. Međutim, on nema ozbiljnih šansi da preuzme najbolju vrstu naših susjeda jer ne govori niti jedan od jezika s ovih prostora, a što je jedan od ključnih kriterija kojeg je postavio NS BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emir Spahić i Zvjezdan Misimović već su obavili službene razgovore sa Bugarinom Ivajlom Petevom, a najavili su kako će se uskoro susresti i sa Sergejom Jakirevićem, bivšim trenerom Gorice, te Sergejom Barbarezom, nekadašnjim kapetanom “zmajeva”.

Konačnu odluku o novom izborniku BiH donijet će Izvršni odbor NS BiH krajem prosinca, a do sada se često znalo dogoditi da dužnosnici toga tijela ne usvoje prijedlog stručnoga Povjerenstva, zbog čega se razgovori s brojnim trenerima u javnosti i ne doživljavaju previše pouzdanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo