Hrvat sletio u Manchester i izazvao gužvu!

Hrvatski reprezentativac u redovima Bayerna Danijel Pranjić sletio je s ostatkom momčadi u Manchester uoči utakmice 6. kola Lige prvaka protiv Cityja.

7.12.2011.
17:01
VOYO logo

U trenu su se oko njih stvorili deseci navijača želeći zajedničku fotografiju ili autogram, a najtraženiji su bili upravo naš veznjak te Francuz Franck Ribery.

Bayernu utakmica protiv Manchester Cityja ne znači previše jer su već ranije potvrdili prvo mjesto u skupini, dok će Englezi juriti pobjedu i pritom osluškivati rezultat iz Španjolske. Naime, momčad Roberta Mancinija ne ovisi samo o sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da Napoli slavi na gostovanju kod Villarreala, njihova priča u Ligi prvaka je zaključena. Ukoliko Španjolci ipak izvuku bod(ove) protiv Talijana, Građani bi pobjedom izborili osminu finala najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

Igrače najtrofejnijeg njemačkog kluba pokosila je gripa uoči gostovanja na Otoku, i to pretežno ofenzivni dio momčadi, pa bi priliku protiv Cityja mogli dobiti i hrvatski reprezentativci Ivica Olić i Danijel Pranjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo