HRVAT SE VRAĆA U ITALIJU? /

'Molimo se samo da Mateo Kovačić ne ode u ova dva kluba'

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac ima lošu sezonu iza sebe u Realu, pa se pojavila mogućnost povratka u Italiju.

4.6.2016.
17:24
AFP
VOYO logo

Dvije i pol godine provedene u Interu bile su dovoljne da Mateo Kovačić zauvijek ostane u srcima navijača tog kluba. Stoga vijest da bi se nakon sezone provedene u Real Madridu mogao vratiti u Italiju uznemirio je duhove u tom klubu, pogotovo direktora Piera Ausilija.

Ima vremena

"Volim ga i razočaralo bi me kad bih ga vidio u dresu nekog drugog talijanskog kluba. Došao je ovdje kao dječak. Napredovao je i otišao u Madrid i to za dobru cijenu. Nadam se da će tamo ostati, iako nije tamo previše igrao jer se mjesto u takvoj momčadi dobija s vremenom i iskustvom. Mlad je a već ima dosta utakmica u Italiji i Španjolskoj. Mogao bi biti važan igrač Reala ako bude dovoljno strpljiv", rekao ja Ausilio. Potom se osvrnuo na mogućnost povratka mu Italiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako do toga dođe bit ću sebičan pa ću reći da se nadam da neće igrati za Milan ili Juventus. Povratak u Inter? Nogometaš poput Kovačića uvijek nam je zanimljiv. No, sada ne možemo ništa napraviti", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac ove je sezone u dresu Reala nastupio u 34 utakmice u svim natjecanjima te je zabio jedan gol dok je dva namjestio. Ukupno je odigrao 1414 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo