HRVAT POSTAJE GLAVNI OSLONAC MILANA: / Stigla još jedna velika vijest iz Italije, a zbog koje posebno na Otoku neće biti sretni

Image

Milan sljedeću utakmicu igra protiv Udinesea u srijedu u Seriji A

2.3.2021.
11:36
VOYO logo

Nogometaše talijanskog Milana, drugoplasirane momčadi Serije A, u sljedećem kolu prvenstva u srijedu očekuje utakmica protiv Udinesea na San Siru u kojoj su momčadi Stefana Piolija potrebni bodovi za nastavak utrke za vrh tablice s Interom.

Rossoneri imaju puno problema s ozljedama, ostali su bez prve zvijezde Zlatana Ibrahimovića koji je ozlijedio mišić i sigurno će uz utakmicu s Veronom propustiti i dvoboje s Veronom i Napolijem u Seriji A, ali i dvoboj sa svojim bivšim klubom Manchester Unitedom 11. ožujka u osmini finala Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez glavne zvijezde

Zlatan će se za desetak dana ponovno podvrgnuti liječničkim pregledima, a pretpostavlja se da će izostajati s terena najmanje tri tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srušio Engleze

Pioli za dvoboj s Udineseom neće moći računati niti na bivšeg hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića koji je također ozlijeđen, no on bi prema izvorima iz Italije mogao biti spreman za okršaj s Manchester Unitedom.

Njegov povratak jako je loša vijest za Crvene vragove koji jako dobro pamte Mandžu iz četvrtfinala lige prvaka kada je on igrao za Bayern i tada je asistirao u prvoj i zabio prvi pogodak u drugoj utakmici i odveo Bavarce u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu asistenciju i gol pogledajte OVDJE i OVDJE.

Image
Image

Mario Mandžukić (lijevo) i Ante Rebić

Zbog izostanka švedskog napadača, trener Pioli će se u napadu osloniti na napadača hrvatske nogometne reprezentacije Antu Rebića koji bi prema Skyju trebao biti u početnoj momčadi protiv Udinesea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo