HRVAT POKVARIO PLANOVE PAŠALIĆU I DRUŠTVU: / Atalanta kiksala i ugrozila izgleda za drugo mjesto, Vatreni promašio šansu za pobjedu

Image
Foto: Profimedia

Varenog su milimetri dijelili do toga da u sudačkoj nadoknadi donese tri boda Atalanti

18.7.2020.
19:15
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Atalante propustili su priliku vratiti se na drugo mjesto ljestvice talijanskog prvenstva, oni su u prvom susretu 34. kola Serie A na gostovanju kod Verone igrali 1-1 (0-0), a hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić propustio je dvije izgledne prilike za svoju momčad.

Pašalić, koji je odigrao čitav susret za Atalantu, imao je najbolju priliku prvog poluvremena kada je u 14. minuti nakon proigravanja Zapate izbio sam pred domaćeg vratara, ali nije uspio prebaciti istrčalog Silvestrija koji je nogama obranio udarac našeg igrača. Drugu priliku Pašalić je imao u drugoj minuti sudačke nadoknade kada je iako s igračem Verone na leđima pucao sam sedam metara tik uz vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Atalanta je povela u 50. minuti kada je Zapata iskoristio pogrešku Rrahmanija, a na 1-1 poravnao je Pessina u 59. minuti najbrže reagiravši na odbijenu loptu nakon obrane Gollinija. Boško Šutalo ostao je na klupi Atalante koja sada ima 71 bod, kao i drugi Inter koji će u nedjelju gostovati kod Rome, dok vodeći Juventus, koji će u ponedjeljak ugostiti Lazio, ima šest bodova više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verona, na klupi koje u subotu nije bilo kažnjenog Ivana Jurića, drži deveto mjesto sa 45 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo