HRVAT PARA MREŽE U ŠPANJOLSKOJ, DALIĆ GA NEĆE MOĆI JOŠ DUGO IGNORIRATI: / Budimir odigrao utakmicu za pamćenje, o njegovoj golčini svi pričaju

Image
Foto: Profimedia

Potencijalni Vatreni briljira u jednoj od najjačih svjetskih liga

21.2.2020.
22:54
Profimedia
VOYO logo

Betis i Mallorca odigrali su 3:3 u prvoj utakmici 25. kola Španjolske prve lige, a fenomenalnu utakmicu u redovima Mallorce odigrao je hrvatski napadač Ante Budimir koji je postigao fenomenalan pogodak i jednom asistirao.

Malllorca je povela u 16. minuti preko Cucha Hernándeza, za Betis je izjednačio Sergio Canales tri minute kasnije, a u 27. minuti Budimir je vratio prednost Mallorci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osmi gol ove sezone

Hrvatski napadač odlično je primio loptu , u maniri pravog golgetera stvorio prostor za udarac i neobranjivo pogodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo mu je bio deveti pogodak u Primeri ove sezone.

Njegov gol pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo Mallorce trajalo je samo osam minuta, u 35. Nabil Fekir zabija za 2:2, a u trećoj minuti drugog poluvremena Joaquin donosi prednost Betisu.

Vratar Betisa poklonio bod

Dvadeset minuta prije kraja utakmice Mallorca je uspjela izjednačiti, za konačnih 3:3 poentirao je Japanac na posudbi iz Real Madrida Kubo, a asistirao mu je Budimir koji je odigrao fenomenalnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Asistenciju je hrvatski napadač upisao nakon što je osvojio jednu loptu na 30-ak metara od vratiju Betisa, a zatim je do nje stigao Kubo koji je potom povukao do ruba kaznenog prostora i uz veliku pomoć domaćeg vratara, koji je vrlo loše reagirao, osigurao dragocjen bod.

Borba za ostanak

Budimir je odigrao čitavu utakmicu za Mallorcu koja je sada 17. na ljestvici sa 22 boda, jedan manje uz utakmicu manje ima 18. Celta koja se nalazi u zoni ispadanja. Betis je 12. sa 30 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodi Real Madrid sa 53 boda, bod manje ima druga Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo