HRVAT NA METI BROJNIH VELIKANA, GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU? / Ovi klubovi žele Rakitića u svojim redovima

Image
Foto: Profimedia

Hrvat može birati kamo će otići

31.10.2019.
9:50
Profimedia
VOYO logo

Ivan Rakitić na izlaznim je vratima Barcelone. Ne dogodi li se nešto nepredviđeno vjerojatno će u siječnju napustiti Camp Nou. Ponuda mu ne manjka i može birati gdje će nastaviti karijeru. Prema posljednjim informacijama iz Italije, Inter, Milan i Juventus žele na zimu osigurati njegove usluge, piše Calciomercato.

Želi ostati u Španjolskoj?

Marca je ranije objavila i kako interes za Hrvata pokazuje i Atletico Madrid. Lako bi se moglo dogoditi da upravo tamo Vatreni nastavi karijeru jer je u više navrata rekao kako ne želi napustiti Španjolsku ako baš ne mora. Obiteljski je vezan uz tu zemlju i to će odigrati veliku ulogu u odabiru buduće poslodavca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Rakitic During match Granada CF versus FC Barcelona at Los Carmenes stadium Saturday 21 September 2019 Cordon Press, Image: 472281684, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Antonio Luis Juárez / Cordon Press / Profimedia

Manchester United je navodno već otpisao, a u igri je i PSG. Rakitić je u Barcelonu stigao nakon SP-a 2014. U 176 nastupa zabio je 24 gola, a osvojio je s kubom sve što je mogao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo