Odlazi bivši Vatreni

HRVAT NA IZLAZNIM VRATIMA: Ima nekoliko ponuda i uskoro potpisuje za novi klub

Očekivalo se da će hrvatski nogometaš HSV-a napustiti klub. Samo, očekivalo se da će to već u siječnju biti Ivica Olić, no hamburškog bundesligaša napustit će Ivo Iličević i to u ljetnim mjesecima.

Njemački Bild piše da je odlazak 29-godišnjeg krilnog igrača praktički gotovo stvar. Prema važećem ugovoru, suradnju s klubom ima dogovorenu samo do kraja aktualne sezone i pred sobom nekoliko ponuda klubova koji se natječu u Njemačkoj, ali i nekim drugim ligama. Očekuje se, dodaje Bild, da u nadolazećim tjednima s novim klubom dogovori trogodišnju suradnju.

Spreman više no ikad

Njemački izvor piše da Iličević igra svoju najbolju sezonu od kada je 2011. godine stigao u HSV i podsjeća na zajednički rad s trenerom Brunom Labbadijom s kojim se poznaje iz dana provedenih u Darmstadtu i Greuther Fürthu. Dodaje se za nogometaša koji je sakupio devet nastupa za hrvatsku reprezentaciju i da je spreman više no ikad.

Uz učinak od dva gola i tri asistencije, Iličević je jedini nogometaš HSV-a koji je nastupio u svim ovosezonskim utakmicama za klub. Njegov je problem samo jedan – zaključuje Bild – upitno je može li si ga HSV, koji reže troškove, priuštiti.

Povratak na Net.hr