ZASLUŽENA NAGRADA / Hrgović pobjedom u meču karijere izjednačio najbolji renking, zna se i koliko je zaradio

Image
Foto: Profimedia

Hrgović je sada ponovno deveti teškaš svijeta

13.8.2023.
12:59
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski teškaš Filip Hrgović u svom je 16. nastupu u profesionalnoj boksačkoj karijeri ostvario je i 16. pobjedu, on je u Londonu tehničkim nokautom u 12. rundi svladao Australca Demseyja McKeana.

Image
KRATKA PORUKA /

Hrgović se oglasio nakon nokauta u borbi života

Image
KRATKA PORUKA /

Hrgović se oglasio nakon nokauta u borbi života

Od 16 pobjeda u dosadašnjoj karijeri Hrgović je 13 ostvario nokautom, a ova pobjeda bi mu trebala osigurati dvoboj za naslov svjetskog prvaka po verziji IBF protiv pobjednika dvoboja između aktualnog prvaka Ukrajinca Oleksandra Usika i Britanca Daniela Duboisa koji će se održati 26. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Top 10

Ova šobjeda Hgoviću je donijela i napredak na BoxRecovoj listi najboljih teškaša svijeta. Sada je 'El Animal' skočio s 14. pozicije na devetu, što mu je najbolji renking karijere. Hrgović je već bio na devetoj poziciji i to nedavno, nakon što je Zhilei Zhang pobijedio Joea Joycea.

Ispred njega su samo pojaljbolji teškaši svijeta - Luis Ortiz, Deontay Wilder, Daniel Dubois, Dillian Whyte, Andy Ruiz, Anthony Joshua, Oleksandr Usyk i ispred svih je Tyson Fury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra zarada

Hrgović jepobjedom nad McKeanom zaradio i puno novca -  Sport Psayouts piše da je prema prethodnom dogovoru za borbu dobio 347 tisuća eura, što mu je duga najveća zarada u karijeri.

Više je zaradio samo za meč protiv  Zhileija Zhanga - 365 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo