HOROR SCENARIJ ZA TUDORA: / Nakon katastrofalnih rezultata i pada na ljestvici, Hajduk doznao još dvije loše vijesti

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Kako će Tudor izvući ostatak prvenstva bez dvojice ključnih igrača to će biti vrlo zanimljivo vidjeti

22.6.2020.
20:56
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Novi veliki problemi na Poljudu. Nakon što su doživjeli dva uzastopna i to vrlo teška poraza u HNL-u od davljenika Varaždina i hit-kluba lige, Lokomotive, trener Igor Tudor i njegov stožer izgubili su dvojicu vrlo važnih igrača.

Brazilac Jairo i Stanko Jurić zadobili su, izgleda, teške ozljede na utakmici s Lokomotivom, a vjerojatno ih neće biti u preostalih šest utakmica, što znači vjerojatno do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

21.06.2020., stadion u kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 30. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk. Jairo De Macedo Da Silva, Ivo Grbic. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Postoji mala vjerojatnost da se Jairo vrati na posljednji susret ili dva s Rijekom ili Interom, jer njegova ozljeda ligamenata ramena zahtjeva namanje tri ili četiri tjedna oporavka, ali to su zaista vrlo optimistične prognoze.

Jurić je pak slomio košćice stopala i gotovo sigurno otpada do kraja ove sezone. Kako će Tudor izvući ostatak prvenstva bez dvojice ključnih igrača i to još u trenucima kada njegova momčad, čak i u najjačoj postavi ne izgleda najbolje, to će biti vrlo zanimljivo vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo