Jasno kao dan: 'Guardiola je daleko bolji od Mourinha'

Predsjednik njemačkog nogometnog kluba Bayerna, Uli Hoeneß, izjavio je za ovotjedno izdanje Sport Bilda da je Pep Guardiola daleko bolji trener od Josea Mourinha...

28.8.2013.
11:34
VOYO logo

U petak je na rasporedu utakmica Europskog superkupa u kojem se sastaju pobjednik Lige prvaka, Bayern, i osvajač Europa lige, Chelsea. Bit će to novi duel Guardiole i Mourinha, bivših trenera velikih rivala u Španjolskoj - Barcelone i Real Madrida.

"Pep i Mourinho su vodili zanimljivu borbu nekoliko sezona u Španjolskoj, no jasno je da je Guardiola daleko kvalitetniji trener. Između njih je uvijek postajala određena napetost, no o tome nikada nisam razgovarao s Pepom. Mogu vam samo potvrditi da nisu najbolji prijatelji", rekao je Bayernov predsjednik, te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njihov rivalitet dodaje nešto ekstra utakmici ovog petka. To mi se sviđa. Drago mi je da će Guardiola i Mourinho opet biti na suprotnim stranama. Iskreno, nebitno je hoće li se pozdraviti prije ili nakon utakmice. Pep će postupiti kao pravi gospodin, to je sigurno, dok Mourinha uopće ne želim komentirati", veli Hoeneß, koji je nakon toga zaključio:

//www.youtube.com/embed/VeJ0I8H0Stk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada nismo pokušali kontaktirati Mourinha. Činjenica da smo izdvojili Guardiolu ispred njega dovoljno govori o tome što mislimo o njihovim trenerskim kvalitetama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo