HOĆE LI IH ON USPJETI PROBUDITI? / Srbija dobila novog izbornika. Preuzeo ih jedan od nekada najboljih nogometaša s ovih prostora

Image

U Nogometnom savezu Srbije (FSS) Stojković je u srijedu potpisao trogodišnji ugovor po kojem bi na mjestu izbornika trebao provesti tri godine

3.3.2021.
14:52
VOYO logo

Bivši nogometaš Crvene zvezde i višestruki reprezentativac Jugoslavije Dragan Stojković Piksi u srijedu je i službeno promoviran za izbornika nogometne A reprezentacije Srbije.

U Nogometnom savezu Srbije (FSS) Stojković je u srijedu potpisao trogodišnji ugovor po kojem bi na mjestu izbornika trebao provesti tri godine, do kraja kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlukom Izvršnog odbora FSS Piksi Stojković naslijedio je na mjestu izbornika Ljubišu Tumbakovića koji je otpušten u prosincu nakon što reprezentaciju nije uspio odvesti na EURO.

Image
Image

Serbia's midfielder Nemanja Radonjic (R) is congratulated by teammates after scoring the 0-1 during the UEFA Nations League football match Hungary v Serbia at the new Puskas Arena in Budapest on November 15, 2020.,Image: 569126102, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Dragan Stojković Piksi karijeru je započeo u Radničkom iz Niša, a igrao je za Crvenu zvezdu, Marseille, Veronu i japansku Nagoyu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za reprezentaciju Jugoslavije nastpio je 84 puta, a kao trener vodio je kineski Guangzhou City, te Nagoyu gdje je završio igračku karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo