MARKETING RADI SVOJE / HNS upoznao javnost s velikim i ekskluzivnim dogovorom: 'To je bila dugogodišnja želja saveza'

Image
Foto: Marko Prpic/Pixsell

Album sa sličicama na 48 stranica obuhvaća sve momčadi SuperSport HNL-a u sezoni 2023./24., s četiri stranice posvećene svakom od deset klubova

30.11.2023.
12:23
Marko Prpic/Pixsell
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez na društvenim je mrežama objavio da je sklopio višegodišnji ekskluzivni ugovor s Paninijem oko proizvodnje sličica za HNL igrače, a priopćenje saveza prenosimo u cijelosti:

Image
OSIGURALI GA /

Gleda li Zlatko Dalić ovo? Vatrenog je maknuo iz reprezentacije, a on produžuje s klubom na još dvije godine

Image
OSIGURALI GA /

Gleda li Zlatko Dalić ovo? Vatrenog je maknuo iz reprezentacije, a on produžuje s klubom na još dvije godine

"Hrvatski nogometni savez i Panini s ponosom objavljuju ekskluzivni, višegodišnji ugovor kojim Panini postaje jedina tvrtka službeno ovlaštena za proizvodnju kolekcionarskih proizvoda za SuperSport Hrvatsku nogometnu ligu, elitno hrvatsko klupsko natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prijašnjih izdavačkih uspjeha s nogometnim naslovima u Hrvatskoj, Panini sa zadovoljstvom potvrđuje izdavanje svoje prve službene kolekcije sličica SuperSport Hrvatske nogometne lige u prosincu 2023. godine, što je prekretnica koja potvrđuje posvećenost kolekcionarima i nogometnim navijačima, nudeći im nikad viđeni proizvod i doživljeno iskustvo.

Album sa sličicama na 48 stranica obuhvaća sve momčadi SuperSport HNL-a u sezoni 2023./24., s četiri stranice posvećene svakom od deset klubova. Tu su i stranice s trenucima za pamćenje iz sezone 2022./23., duplerica s prikazom svih momčadi i još mnogo toga!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S više od 300 sličica, uključujući i više od četrdeset onih na posebnom holografskom materijalu, službeni Paninijev album sa sličicama SuperSport HNL-a za sezonu 2023./24. bit će nezaobilazna poslastica za ljubitelje nogometa i kolekcionare!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“S izuzetnim zadovoljstvom proširujemo našu suradnju s Paninijem koji postaje naš ekskluzivni, licencirani partner za SuperSport HNL kolekcionarstvo. Imati album sa sličicama posvećen najvišem stupnju natjecanja u Hrvatskoj bila je dugogodišnja želja Saveza, naših klubova i igrača, a posebno navijača, zbog čega nas ovo partnerstvo izuzetno raduje. Dugogodišnja tradicija Paninija kao svjetskog lidera u svom sektoru jamči da će službeni SuperSport HNL album sa sličicama biti vrlo tražen među kolekcionarima i navijačima”, istaknuo je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić.

"Ovo je poseban trenutak za sve nas u Paniniju, imamo priliku proslaviti značajan napredak SuperSport Hrvatske nogometne lige kroz našu prvu kolekciju službenih sličica SuperSport HNL-a. Iznimno smo ponosni na dugogodišnji odnos s Hrvatskim nogometnim savezom i naše naslijeđe u isticanju kultnih trenutaka kroz naše kolekcije”, rekla je Elisabetta Mussini, direktorica licenciranja Panini Grupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Album i sličice bit će dostupni u prodaji sredinom prosinca na prodajnim mjestima Tiska, iNovina, Konzuma te drugim maloprodajnim lokacijama".

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj započeo je 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo