PRVA PROTIV TUNISA / HNS potvrdio točne lokacije i termine utakmica Vatrenih u Kairu

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Izabranici Zlatka Dalića u ožujku će odraditi dvije prijateljske utakmice u sklopu priprema za nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj

15.3.2024.
15:22
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Potvrđene su lokacije i termini odigravanja utakmica hrvatske nogometne reprezentacije na prijateljskom ACUD Cupu u egipatskoj prijestolnici Kairu.

Image
SPEKTAKL U ZAGREBU /

HNS i Vatreni u ponedjeljak predstavljaju nove dresove: 'Jedva ih čekamo odjenuti'

Image
SPEKTAKL U ZAGREBU /

HNS i Vatreni u ponedjeljak predstavljaju nove dresove: 'Jedva ih čekamo odjenuti'

Izabranici Zlatka Dalića u ožujku će odraditi dvije prijateljske utakmice u sklopu priprema za nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a nakon preseljenja turnira iz Abu Dhabija zaigrat će u Kairu, na ACUD Cupu, turniru koji će biti organiziran u okviru projekta FIFA Series. Vatreni će se okupiti u Zagrebu u ponedjeljak 18. ožujka, gdje će boraviti do 21. ožujka kada putuju u Kairo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj će polufinalni dvoboj protiv Tunisa odigrati 22. ožujka na stadionu Air Defense, s početkom u 22:00 po lokalnom vremenu (21:00 po hrvatskom vremenu), dok će drugo polufinale, između domaćina Egipta i Novog Zelanda, biti odigrano u istom terminu na stadionu Cairo International.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica za treće mjesto na rasporedu je 25. ožujka u 22:00 po lokalnom vremenu na stadionu Cairo International, gdje će dan kasnije, 26. ožujka, biti odigrano i finale, također u 22:00 po lokalnom vremenu.

Hrvatski nogometni savez naknadno će informirati javnost o prodaji ulaznica, a navijačima koji su već isplanirali put u Abu Dhabi omogućit će besplatne ulaznice za obje utakmice hrvatske reprezentacije u Egiptu, kao i dolazak na trening hrvatske reprezentacije za vrijeme boravka u Kairu. Svi navijači koji su imali kupljenu avionsku kartu za Abu Dhabi mogu se javiti na e-mail adresu ulaznice@hns.family s priloženom kartom te će povratno dobiti detalje o preuzimanju ulaznica i dolasku na trening reprezentacije. Sve informacije možete pronaći ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo