ZORAN KVRŽIĆ POSLAO PORUKU SPLIĆANIMA: / 'Kvalitetniji smo od Hajduka i to smo već pokazali'

Image
Foto: PIXSELL

Derbi je najavio jedan od ljudi koje Hajdukovi vratari najmanje vole vidjeti na terenu kad igraju s Rijekom

27.10.2018.
14:57
PIXSELL
VOYO logo

Sutra nas očekuje jadranski derbi između Hajduk i Rijeke, a kako to uvijek biva dan prije utakmice, izjave prije susreta dali su treneri obje momčadi, a svoje mišljenje iznijeli su i neki od igrača koji će nastupiti u derbiju.

"S pobjedom u Zaprešiću stvarno smo se svi digli psihički, a iza nas je dobra priprema za najnoviju utakmicu. Nakon niza loših izdanja i rezultata ova pobjeda nam je super dobrodošla. Šteta jedino što je Lončar dobio crveni karton, ali digli smo i može biti samo bolje. Kvalitetno smo trenirali i spremni idemo na Hajduk. Vjerujem da će biti sve u redu", rekao je Zoran Kvržić za Novi list uoči Jadranskog derbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikad ga nisu voljeli

"Ljestvica ne pokazuje stvarno stanje ni Rijeke niti Hajduka. Zaslužujemo biti u vrhu i jedni i drugi. Šteta što neće biti gledatelja, ali unatoč tome vjerujem da ovo može biti dobra utakmica. Jedino prazne tribine mogu malo pokvariti dojam. Nisam još igrao bez praznim tribinama, ali i nismo previše razgovorali o tome. Hajduk je u fokusu, ali još uvijek radimo prije svega na sebi, na svojoj igri. U ovo preostalo vrijeme detaljno ćemo ih proanalizirati", ističe Kvržić, pa dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina dobro sam dosad uvijek igrao protiv Hajduka, posebice u gostima. Koliko se sjećam, zabio sam im tri gola, svi smo sto posto unutra, a kako trener odluči. Spreman sam uskočiti. Tu neće biti nikakvih problema. Najdraži gol Splićanima? Svakako onaj u Dugopolju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo nije prava slika Hajduka

"Mislim da ovo nije prava slika Hajduka. Sad je, kao i mi, dobio novog trenera, vjerojatno će se dignuti, a sad sigurno čekaju prvu stanku kako bi sredili redove i pripremili se za drugi dio sezone. Vjerojatno će se i pojačati."

Ljestvica kaže da Rijeka ima šest bodova prednosti ispred Splićana i iza sebe pobjedu protiv Intera. Hajduk broji dva poraza, od Osijeka i Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo ipak u psihološkoj prednosti, u Split idemo s jednim dobrim gardom, idemo odigrati što bolje i naravno pokušati uzeti sva tri boda. To je naš cilj. Vjerujem da imamo i dalje kvalitetniju momčad, a to smo pokazali i u prvoj utakmici na Rujevici. Bili smo dosta bolji i kvalitetniji, ali Hajduk nam je otkinuo dva boda. Jednostavno, tad nismo imali niti sreće", kaže Kvržić.

"Više nema lakih pobjeda. Liga deset je jako dobra. Evo, Istra nam je na Rujevici uzela bodove. Prošle godine se borila za ostanak, sada ne stoji baš najbolje, ali imaju kvalitetne igrače. Svakom mogu uzeti bodove, kao i Gorica", podvukao je riječki igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo