HIGUAIN SE VRAĆA U MADRID: / Argentinac dobio ponudu kojoj se najviše veseli hrvatski napadač

Image
Foto: AFP, VALERY HACHE

Argentinac bi uskoro opet mogao promijeniti klub

1.7.2019.
14:42
AFP, VALERY HACHE
VOYO logo

Samo dan nakon što je NicolaHiguain potvrdio da se njegov brat Gonzalo vraća u Juventus nakon što je lanjsku sezonu proveo na posudbama u Milanu i Chelseaju, stigla je vijest da bi na koncu ipak ovog ljeta mogao završiti u nekom drugom klubu. A taj drugi klub je, piše Goal, Atletico Madrid.

Argentinac bi trebao popuniti rupu u napadu momčadi Diega Simeonea. Antoine Griezmann će vjerojatno uskoro preseliti u Barcelonu, dok je sudbina Alvara Morate pod znakom upitnika. On je lani stigao na posudbi iz Chelseaja te još nije poznato hoće li ostati u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7,5 milijuna eura

Higuainov ugovor s Juventusom vrijedi još dvije godine. Talijanski prvak s velikim zadovoljstvom htio bi se riješiti 7,5 milijuna eura godišnjeg tereta. Pogotovo otkako su lani doveli CristianaRonalda pa im je Higuain postao višak.

Image

Bivši napadač Real Madrida jedan je od miljenika novog trenera Juventusa Maurizija Sarrija i činilo se da su mu vrata u momčad širom otvorena. Zbog toga su se pojavile glasine da bi to moglo utjecati na status MarijaMandžukića pa je on sada sigurno s veseljem dočekao vijest da bi Hiaguain moga otići u njegov nekadašnji klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo