Incident uoči SP-a: Slavni Bosanac izveo 'prljavi trik'?

Bijesan je na konferenciji za novinare nakon poraza od Bosne i Hercegovine (1-0) bio izbornik meksičke nogometne reprezentacije Miguel Herrera.

4.6.2014.
9:27
VOYO logo

Nije Herreru toliko razljutio poraz njegovih izabranika koliko potez bosanskog izbornika Safeta Sušića koji je u posljednji trenutak promijenio najavljenu postavu. Na teren u Chicagu su tako istrčali Sejad Salihović, Zvjezdan Misimović i Edin Džeko koji nisu bili najavljeni u početnom sastavu.

Iako je utakmica bila prijateljska, Herrera smatra da suparnički izbornik nije smio mijenjati postavu budući da je i on sam organizirao momčad na temelju najavljenog sastava BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da se ovakvi prljavi trikovi neće događati na Svjetskom prvenstvu. Igrača u posljednji trenutka možeš zamijeniti samo ako se ozlijedio. Sušić je pokazao manjak poštovanja i ozbiljnosti, a suci su se samo smijali", nervozno je na konferenciji za novinare pričao Herrera.

//www.youtube.com/embed/NA5ALXUBxio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meksikanci su utakmicu započeli u formaciji 5-3-2 koju su nakon 15 minuta promijenili u 4-4-2, a kasnije i u 4-3-3. Herrera tvrdi da su sve varijante moguće na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Brazilu gdje će Meksiko igrati u skupini A protiv domaćina, te protiv Hrvatske i Kameruna.

"Napravili smo određene izmjene tijekom utakmice kako bismo isprobali različite situacije u kojima se možemo naći. Sada idemo dalje i već smo fokusirani na utakmicu protiv Portugala", najavio je Herrera posljednji test uoči SP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo