HEROJ VATRENIH NAHVALIO DEBITANTA: / Kramarić upozorio na Mađarsku, ali otkrio i gdje vidi najveću prednost Hrvatske

Image
Foto: Pixsell

Hrvatska je teškom mukom došla do pobjede protiv Azerbajdžana na početku kvalifikacija za Euro 2020

21.3.2019.
23:32
Pixsell
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je prvog kola skupine G kvalifikacija za odlazak na EURO 2020. u Zagrebu svladala Azerbajdžan sa 2-1 (1-1). Odlučujući pogodak za Hrvatsku postigao je napadač Hoffenheima, Andrej Kramarić. Nakon utakmice, Kramarić je prokomentirao igru Hrvatske.

"Sretan sam zbog tri boda i gola, to je i najvažnije. Borili smo se, dobro smo igrali. Možda je moglo biti i više golova, ali takav je nogomet. Napravili smo ono što smo htjeli, uostalom - najavljivali smo ovakvu utakmicu gdje moramo biti strpljivi. Sve smo ovo očekivali i tako je bilo, a srećom i pobijedili smo. Sada treba sve zaboraviti, regenerirati se i onda na Mađarsku", rekao je Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Igrali smo dobar nogomet, ali bilo je teško protiv bloka'

"Igrali smo dobar nogomet, teško je bilo probiti taj obrambeni blok, a Petković je pokazao da zna igrati nogomet. Naravno, izbornik je taj koji odlučuje tko će igrati. Sretan sam da smo pokazali pravo lice Hrvatske,", dodao je napadač Hoffenheima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mađarska će biti još teža i sigurno će biti napaljeni. Čeka nas paklena atmosfera, bit će nam teško, ali nadam se da ćemo imati više prostora - oni će se više otvoriti. Danas smo igrali jako dobro, ako ponovimo to u nedjelju, mislim da bismo trebali slaviti", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo