Harry Redknapp sasvim izgubio kompas!?

12.5.2011.
12:03
VOYO logo

Prije mjesec dana sve se činilo idiličnim, Tottenham je izborio četvrtfinale Lige prvaka protiv Reala, a na ljestvici engleskog prvenstva držao je četvrto mjesto, koje vodi u najcjenjenije europsko natjecanje. No, danas je situacija u Spursima potpuno suprotna. Poslije nokauta od Reala u Ligi prvaka, počeo je pad forme, a porazom od Manchester Cityja u utorak londonska je momčad pala na šesto mjesto u prvenstvu, koje ne vodi niti u jedno europsko natjecanje iduće sezone.

Naime, Spurse je prestigao Liverpool, a u Europsku ligu će sigurno pobjednik Liga-kupa Birmingham, te finalist FA kupa Stoke, koji u finalu igra protiv Manchester Cityja, koji je, pak, izborio kvalifikacije LP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=rBpaMxyg9RDe7hxU
szólj hozzá: MNC vs TOT

"Došlo mi je da se ubijem nakon Croucheva autogola! Tužan sam, ali neću se ubiti. Igrali smo dobro cijele sezone, no jednostavno nismo uspijevali dokrajčiti suparnike. Naša forma bila je mnogo bolja nego što to rezultati pokazuju", tješi se Harry Redknapp, kojem u nedjelju slijedi utakmica u gostima kod Liverpoola, u kojoj mora pobijediti želi li u Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Liverpool je trenutačno u najboljoj formi u Engleskoj (13 bodova u zadnjih pet utakmica), dok je Tottenham u zadnjih devet utakmica osvojio samo 12 bodova (jedna pobjeda, šest remija i dva poraza).

"Neće biti debakl ne uspijemo li. Uostalom, ova sezona bila je jako lijepa unatoč posustajanju na kraju. U trenucima kada nismo imali problema s ozljedama Balea i Vaarta, dominirali smo u igri sa svakim suparnikom", dodao je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redknapp: City je potrošio180 milijuna eura, a mi 25 milijuna!'

Engleski mediji pišu da će, ne uspiju li Spursi, u ljeto početi rasprodaja na White Hart Laneu. Sigurno bi otišao Gareth Bale, a možda i Luka Modrić. Na Kranjčara i Pletikosu ionako se odavno ne računa, a pitanje je i bi li zbog velike plaće klub ostavio Ćorluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostat ćemo u istom sastavu i izboriti Ligu prvaka iduće godine!", rekao je Redknapp vjerojatno ni sam ne vjerujući u tu svoju izjavu te zaključio:

"City je ove sezone potrošio na pojačanja 180 milijuna eura, mi 25 milijuna. A nismo ništa slabije igrali od njega. Naprotiv!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harry, Harry, bolje ti je da pogledaš tablicu!

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201105100856006 arti-201105030330006

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo