Harry Redknapp dobiva priliku života?

Trener Tottenhama Harry Redknapp često se spominje kao nasljednik Fabija Capella na klupi reprezentacije Engleske, a veliku priliku mogao bi dobiti prije nego što se nadao.

12.9.2011.
15:41
VOYO logo

Talijan Fabio Capello na dobrom je putu da odvede Englesku na Europsko prvenstvo sljedeće godine. Naime, Gordi Albion u kvalifikacijama treba odigrati samo još jednu utakmicu, u kojoj im je i bod dovoljan da teoretski osiguraju put u Poljsku i Ukrajinu.

Ipak, mnogo je onih koji su nezadovoljni načinom na koji Engleska igra, pa u Savezu navodno razmišljaju da Talijanu daju otkaz uoči početka Europskog prvenstva. Jedini problem je što Capello ugovor sa Englezima ima do kraja natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao nasljednik Talijana nameće se trener Tottenhama Harry Redknapp, a da se nešto kuha potvrdio je neimenovani izvor iz Saveza.

"Mogućnost da Redknapp preuzme reprezentaciju glavna je tema u hodnicima Saveza i mogu reći da će se to dogoditi vrlo brzo", rekao je izvor, uz dodatak da bi menadžeru Spursa bilo ponuđeno da Englesku preuzme na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Capello je skupini G kvalifikacija za Europsko prvenstvo u sedam utakmica ostvario pet pobjeda i dva remija, ali na Otoku ne vjeruju da može napraviti velike stvari s njihovom reprezentacijom.

"Prijateljski nastrojen igračima Redknapp bi mogao biti čovjek, koji će svojom čarolijom pomoći ovoj momčadi", zaključio je izvor iz Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109081028006 arti-201109070485006 arti-201109050618006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo