HANSI FLICK ODLAZI IZ BAYERNA? / Legenda uvjerena u ovakav scenarij; 'Već pregovaraju s njegovim nasljednikom'

Image
Foto: Profimedia

Čini se da bi se dvije strane uskoro mogle rastati

14.4.2021.
8:48
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Bayerna nisu uspjeli preokrenuti rezultat iz prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka i izboriti polufinale. Pobijedili su u Parizu PSG s 1:0, ali su ispali jer su u Münchenu izgubili s 2:3. Nakon sinoćnjeg susreta dosta je bilo govor ao tome hoće li HansiFlick voditi Bayern i iduće sezone s obzirom na to da ima ponudu Njemačkog saveza da preuzme reprezentaciju.

"Morate poštovati to kada kažem da ne želim više pričati na ovu temu. Stvari su jasne, imam ugovor s Bayernom, a vi uvijek pitate što će biti u budućnosti. Uvijek razmišljam o onom što slijedi jer za mene je uspjeh stalni proces. Razmišljam kako će se stvari razvijati, o novim izazovima i kako im pristupiti. Imam naravno svoje ideje o svemu. Moja obitelj je uvijek uz mene bez obzira na to kakva odluka bude, odnosno hoću li biti ovdje ili ne", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ubrzo se oglasila i njemačka legenda i bivši igrač Bayerna Lothar Matthäus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bila posljednja utakmica Hansija Flicka u Ligi prvaka kao trenera Bayerna. Prvi je izbor Saveza za nasljednika Joachima Löwa i prihvatit će ponudu ovog ljeta", kazao je i otkrio tko bi mogao biti njegov nasljednik.

"Bayern radi na tome da za trenera dovede Juliana Nagelsmanna", tvrdi Matthäus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Flick je prije godinu i pol dana preuzeo klupu bavarskog giganta nakon što je Niko Kovač dobio otkaz. S klubom je u tom periodu osvojio šest trofeja, uključujući Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo