HALO, MADRID: / Wenger krenuo u veliku ofenzivu po zvijezdu Reala

Image
Foto: AFP
10.7.2015.
10:05
AFP
VOYO logo

Gonzales tako tvrdi kako su Wenger i Benzema već razgovarali oko mogućeg prelaska sjajnog francuskog napadača u Sjeverni London ovoga ljeta.

Benzema je u Real Madrid došao 2009. godine i odmah postao jedan od najvažnijih igrača ovog velikog španjolskog kluba. Od tada pa do danas, Benzema je bio uspješan u Real Madridu, osvojivši prvenstvo Španjolske 2012. i 2014. godine, te je do sada ukupno postigao 133 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, najveći uspjeh Benzeme u dresu Reala je osvjena Liga prvaka 2014. godine. Uz navedeno, Benzema je uzeo i španjolski Kup Kralja 2011. i 2014. godine, španjolski Superkup 2012. godine i UEFA Superkup 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpisali Čecha, sada 'sanjaju' Benzemu

S 25 golova u 76 nastupa za Francusku, Benzema se dokazao kao jedan od najboljih golgetera u europskom nogometu i njegov dolazak na Emirates bio bi veliki za nastojanja Arsenala da u nadolazećoj sezoni ravnopravnije usdjeluju u utrci za naslov prvaka Engleske. Uz njega bi Oliver Giroud i Danny Welbeck u napadu bili bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je u posljednjih dvije godine dosta sramežljiv kada je riječ o transferiranju zvijezda. Još od dolaska Mesuta Ozila iz Real Madrida 2013. godine i Alexisa Sancheza iz Barcelone.

Ako bi uspio u svojoj nakani, Wenger bi mogao kazati kako mu je ovo ljeto bilo itekako uspješno što se tiče transfera. Nedavno je potpisao legendu Chelsea Petra Čecha, učinivši ga s 100 000 funti tjedno najplaćenijim golmanom u povijesti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada francuski trener želi još jednog kapitalca velikih kapaciteta. Pitanje je kako na to gledaju predsjednik Reala Florentino Perez i društvo...

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo