HALILOVIĆ ZABIO SPEKTAKL OD GOLA PA PORUČIO: / 'Pitajte mog trenera zašto ne igram više'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Halilović je već šest mjeseci u Heerenveenu, a uglavnom je ulazio s klupe

24.2.2020.
15:35
Profimedia
VOYO logo

Nemamo baš puno prilike vidjeti nekadašnjeg kapetana mlade hrvatske reprezentacije Alena Halilovića da zabija golove, ali, kad to učini, obično se radi o spektakularnim pogocima.

Za svoj Heerenveen Halilović je majstorski zabio u nedjelju u utakmici nizozemskog prvenstva protiv Den Haaga. Bio je to pogodak za izjednačenje i za osvajanje boda. S desne strane je ušao i lijevom nogom zavrnuo loptu s ruba kaznenog prostora u suprotni kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović ne uživa baš u velikoj minutaži ove sezone. Bio mu je to tek prvi pogodak u službenim utakmicama za nizozemski klub.

'Morate pitati trenera zašto ne igram'

"Da, gol je bio odličan, ali smo remizirali, a cilj je bila pobjeda. Mislim da smo zaslužili više, jer smo odigrali zaista dobro, no primamo previše pogodaka", rekao je Halilović za belgijske novinare nakon utakmice te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I ja to mislim, ali morate pitati trenera. Ja uvijek dajem 100 posto, u posljednje sam vrijeme u dobrom stanju i dobro treniram. Uglavnom, tu sam za svoju momčad i nastojim biti pozitivan", rekao je nekadašnji igrač Dinama.

Halilović je već šest mjeseci u Heerenveenu, a uglavnom je ulazio s klupe. Još je uvijek pod ugovorom s Milanom koji ga šalje na razne posudbe, ali još nije pronašao pravi klub koji će mu odgovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo