HALILOVIĆ SLUŽBENO PREDSTAVLJEN U MILANU: / 'Kad sam stigao u Barcelonu bio sam mlad, a sada...'

Image
Foto: AFP

Alen Halilović predstavljen je u Milanu kao novo pojačanje momčadi

10.7.2018.
15:43
AFP
VOYO logo

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Alen Halilović predstavljen je u Milanu čiji je igrač postao potpisavši trogodišnji ugovor s klubom kojem je pristupio kao slobodan igrač.

"Pozdrav navijačima. Sretan sam što sam ovdje, čast je nositi ovaj dres i biti u jednom od najvećih klubova na svijetu. Za mene je ovo važan korak u karijeri. Želim svima pokazati za što sam sposoban i sretan sam što ću raditi sa ovim osobljem i novim prijateljima.", uobičajenima frazama krenuo je Halilović, potom i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korak naprijed

"Razgovarao sam sa trenerom Gattusom, objasnio mi je sve. Prve su impresije sjajne. Zahvalio bih Kevin-Princeu Boatengu i Albertu Aquillaniju koji su me upoznali s poviješću Milana i kluba i rekli mi da moram naporno raditi. Najvažnije mi je bilo doći gdje ću imati priliku igrati, a za mene kao 22-godišnjaka ovo je velik korak prema naprijed."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želja mu je, potvrdio je Halilović, naučiti talijanski što je prije moguće, a dočekao je i pitanje o neispunjenom potencijalu nakon potpisa za Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam mlad, u Barcelonu sam stigao sa 19 godina. Teško je kad si mlad i bez prilike za igru. Sad iza sebe imam više od 90 nastupa po najvećim nogometnim ligama", poručio je Halilović kojeg u Milanu čekaju Ivan Strinić i Nikola Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo