HALILOVIĆ SE OGLASIO NAKON ŠTO JE STIGAO U NOVI KLUB: / 'Mogu biti dobar kao Luka Modrić'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Svoj put ka probitku u prvi plan tražit će kroz nizozemsku ligu, a tvrdi da je odbio neke velike ponude

27.9.2019.
12:32
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Dugogodišnji kapetan hrvatske mlade reprezentacije i bivši igrač Barcelone Alen Halilović na novom je početku. Standard Liege zamijenio je nizozemskim klubom Heerenveenom u kojem će pokušati pronaći svoje mjesto pod nogometnim suncem.

Halilović se po dolasku u klub oglasio o svojim planovima za budućnost, ali je pričao i o svom prošlom klubu u ne baš najboljem svjetlu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htio sam očajnički otići iz Standarda, tamo se nisam osjećao dobro. Igrao sam prošle sezone, ali ovog ljeta situacija je bila drugačija. Imao sam puno razgovora s klubom, bilo je puno obećanja, ali deset minuta kasnije događale su se drugačije stvari. Razočaravajuće je bilo i u Milanu i svi smo na kraju htjeli razlaz. Heerenveen se javio sredinom kolovoza i nije bilo jednostavno zaključiti posao jer je Standard stalno izlazio s novim lažima i problemima. Srećom, Milan se uključio i Heerenveen je napravio sve kako bi me doveo. Drago mi je da sam ovdje", kaže Halilović u razgovoru za Voetbal International.

Image
BOBAN VUČE OČAJNIČKI POTEZ: /

Nakon samo par mjeseci vraća nekadašnjeg suigrača i legendu Milana na klupu

Image
BOBAN VUČE OČAJNIČKI POTEZ: /

Nakon samo par mjeseci vraća nekadašnjeg suigrača i legendu Milana na klupu

Veća minutaža

"Svi u Hrvatskoj znaju za Heerenveen jer je ovdje igrao Danijel Pranjić. Razgovarao sam s njim i rekao mi je da je to dobar klub za mene s mnogo mladih i talentiranih igrača. Za mene je bitno imati što veću minutažu, a za to imam veće šanse u Heerenveenu nego u Standardu. Razgovarao sam i s Lukom Modrićem i Ivanom Perišićem, on je nazvao neke ljude i rekao mi da Heerenveenov stil igre odgovara mojem, puno mi je pomogao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj put ka probitku u prvi plan tražit će kroz nizozemsku ligu, a tvrdi da je odbio neke velike ponude.

"Imao sam ponuda iz Španjolske gdje je niz klubova bio zainteresiran, mogao sam i u Italiju, Francusku i Rusiju gdje sam mogao zarađivati pet puta više nego u Heerenveenu, ali ovo je bio pravi potez za mene i odgovara mi ova konkurencija. Želim pokazati da sam jedan od najboljih igrača u Eredivisie i da mogu doći tamo gdje zaslužujem biti, u europskom vrhu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović vjeruje da u budućnosti može postati kao Luka Modrić.

"Kroz karijeru imao sam dosta koraka unazad, ali još su mi tek 23 godine. Luka Modrić napustio je Dinamo s 23 godine, otišao je u Tottenham i tamo prolazi kroz teške trenutke, ali izborio se. Nekoliko godina kasnije otišao je u Real Madrid, tamo ispočetka nije igrao, ali nekoliko godina kasnije vodio je Hrvatsku do finala Svjetskog prvenstva i okrunjen je za najboljeg igrača svijeta. Svi imaju svoj put, samo moraš biti koncentriran i znati što želiš. Želim pokazati što mogu, osjećam da mogu biti dobar kao Luka Modrić."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo