VIDEO: / Nova pohvala Hrvatu! 'Ubojica' Halilović ide u Englesku!

Trener Barcelone Luis Enrique objavio je da će na kratke pripreme u Englesku povesti 26 igrača, među kojima i naše Ivana Rakitića i Alena Halilovića.

26.7.2014.
18:33
VOYO logo

Katalonski klub će se od 28. srpnja do 2. kolovoza pripremati u St. George's Parku, inače trening-kampu engleskih reprezentacija. Među putnicima će biti 18 članova prve momčadi, te osmorica iz Barcelone B, uključujući i Halilovića. Na Otok će i Rakitić koji se tek prije nekoliko dana priključio pripremama, kao i čileanski vratar Claudio Bravo kojem će 28. srpnja biti i prvi radni dan u Barceloni.

"Svi smo vidjeli da je Halilović vrlo dinamičan igrač koji posjeduje puno kvaliteta i karakterno savršeno odgovara našem klubu. Ima pravi pristup i "ubojica" je u duelima jedan na jedan. Mlad je i ima još jako puno prostora za napredak", rekao je Iniesta o Haliloviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek su na odmoru samo Lionel Messi i Javier Mascherano koji su s reprezentacijom Argentine igrali u finalu Svjetskog prvenstva u Brazilu. Jasno, izvan pogona su i ozlijeđeni, odnosno bolesni Neymar i Adrian, te suspendirani Luis Suarez.

//www.dailymotion.com/embed/video/x225w4r

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona u Engleskoj neće odigrati nijednu prijateljsku utakmicu, ali će s Otoka odletjeti izravno u Nicu gdje će iduće subote igrati protiv istoimenog francuskog prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo