Ususret osmini finala / Hajrović za RTL: 'Kad su navijači uz nas, letimo po terenu: Ne bojimo se Benfice na prepunom Maksimiru'

Benfica gaji sličan stil igre kao Bjeličin Dinamo, a Hajrović kaže da im takav stil - odgovara

28.2.2019.
14:30
VOYO logo

Samo je osam dana preostalo do spektakla na Maksimiru. U osmini finala Europske lige Dinamo će se obračunati s Benficom, a pomama za ulaznicama nikad nije bila veća.

Čekaju na posljednje preostale karte i mladi i stari, a izvjesno je da će momčad Nenada Bjelice u četvrtak bodriti pun Maksimir. Odsuševljenje tom činjenicom nije skrivao ponajbolji Dinamov igrač u Europi ove sezone Izet Hajrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako mi je drago da smo prodali puno karata za ovu utakmicu. Vidi se da je euforija velika. Jedva čekamo utakmicu s Benficom, ali prvo se moramo fokusirati na utakmicu u prvenstvu ovog vikenda", rekao je Hajrović.

Navijači su bili vrlo važan faktor na Dinamovom ovosezonskom europskom putu. Uspjesi u Europskoj ligi vratili su mnogobrojnu publiku na tribine Maksimira, a to je nešto što nismo već godinama vidjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv Viktorije smo odigrali fantastičnu utakmicu. Dali smo sve od sebe. Uvijek je puno lakše kad su navijači iza nas, kad je Maksimir pun i sigurno će i protiv Benfice biti pun stadion. Opet ćemo letjeti po terenu. Vidjet ćemo na kraju kakav će biti rezultat. radi se o jako dobrom protivniku, najtežem u ovoj sezoni. Ali ne bojimo se. Napravili smo korak naprijed i mislim da ćemo odigrati dobru utakmicu", rekao je Hajrović.

Portugalci su iz skupine Lige prvaka došli u drugi krug Europske lige. Benfica gaji sličan stil igre kao Bjeličin Dinamo, a Hajrović kaže da im takav stil - odgovara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da će biti zanimljiva utakmica. U portugalskoj ligi igra se tehnički nogomet koji je također i fizički zahtjevan. I mi igramo slično. Znam nekoliko igrača iz Benfice i bit ću u kontaktu s njim. Ne baš u ulozi skauta, ali trudim se pomoći momčadi i stožeru da imamo što više informacija. U toj je utakmici svaki detalj bitan", rekao je Hajro.

Ipak, prije nego što se počnu pripremati za Benficu morat će se fokusirati na utakmicu protiv Lokomotive. Bodovi u prvenstvu također su važni Dinamu koji želi obraniti naslov prvaka Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je za nas kao i svaka druga utakmica. nema nikakve razlike između Lokomotive i Benfice. mentalno moramo biti uvijek spremni. Liga još nije završila.Želimo pobijediti Lokomotivu i onda nam ostaje dovoljno vremena da se spremimo za Benficu", zaključio je krilni igrač Dinama.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo