HAJDUKU PRIJETI IZBACIVANJE IZ EUROPE? / Novi šok na prilično uzdrmanom Poljudu; Bijeli brod tone sve dublje i dublje

Image
Foto: PIXSELL

Hajduk će vjerojatno biti kažnjen zbog incidenta nakon sinoćnje katastrofe protiv Gzir Uniteda

19.7.2019.
9:33
PIXSELL
VOYO logo

Činilo se kako ne može gore od ovog. Ali, čini se da ipak može. Kao što se ono zna reći, "bit će još gore". Uvijek može gore, kao i u ovakvim situacijama, tijekom ovakvih debakla, neshvatljivih... Kao da ispadanje na najnižoj stepenici kvalifikacija za neko europsko natjecanje prvi put u klupskoj povijesti nije bilo dovoljno za Hajduk, nakon neviđene blamaže protiv Gżir Uniteda (1-3) dogodile su se scene zbog kojih bi splitski klub mogao dodatno nastradati.

Image
PRIČA ČOVJEKA KOJI JE S AMATERIMA SRUŠIO HAJDUK: /

Prvi klub ga potjerao nakon četiri utakmice, u Palermu je bio paravan...

Image
PRIČA ČOVJEKA KOJI JE S AMATERIMA SRUŠIO HAJDUK: /

Prvi klub ga potjerao nakon četiri utakmice, u Palermu je bio paravan...

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači utrčali na teren i pokušali napasti igrače

Skupina navijača, njih oko 30-ak, je nakon završetka utakmice utrčala na travnjak i pokušala napasti igrače, ali ih je u tome spriječila policija. Nekoliko navijača čak se probilo do centra. Napeto je bilo i na zapadnoj tribini gdje se dio navijača pokušao probiti do svečane lože i napasti čelnike Hajduka. Oni koji su okružili ložu vrijeđali su čelnike Hajduka. Na atletsku stazu bačeno je oko 50 stolaca. "Hitna pomoć je pod rotacijom odvezla navijača koji je pao s istočne tribine".

Trgali i bacali stolce na tartan stazu

Čim je pao treći gol za Gziru, bijesni navijači sa sjevera i istoka počeli su trgati stolce i bacati ih na tartan stazu. Iznad ograde na sjevernoj tribini skupila se masa koja se probila na teren pokušavši doći do igrača. Skupina navijača došla je do reklama iza gola, dvojica su došla i do centra igrališta, no policija je bez uporabe sile primirila masu i vratila navijače na tribinu. Situacija se smirila tek nakon dolaska interventne policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL, pak, javlja kako su se interventni policajci poredali, a roditelji s djecom su bježali nakon trećeg gola. Također, policija je izvukla neke navijače, vjerojatno one koje su uhvatili na travnjaku, izvela ih sa stadiona i odvela u policijsku postaju.

Splićani su posljednjih godina redovito kažnjavani zbog navijačkih ispada

Zbog ovog incidenata o sudbini Hajduka trebala bi raspravljati Uefa i otvoriti disciplinski postupak. Splićani su u Nyonu poznati kao recidivisti, oni kojima se konstantno ponavljaju slične stvari... Posljednjih godina redovito su kažnjavani zbog navijačkih ispada na europskim utakmicama, pa je jasno da nakon ovog incidenta prema njima neće biti blagonakloni. Hajduk je vjerojatno najkažnjavaniji klub u Europi i kao takav nije na dobrom glasu, ne stoji dobro u očima disciplinaca iz Nyona...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Uefa će sigurno žestoko udariti Hajduk po džepu

Gotovo je sigurno da će Uefa žestoko udariti Hajduk po džepu i odrediti mu visoku novčanu kaznu, a neki strahuju kako bi ona mogla biti i rigoroznija, kako bi se više stalo na kraj takvim stvarima. Hajduk može biti kažnjen zatvaranjem jedne tribine ili cijelog stadiona, pa i onom drakonskom - izbacivanjem iz Europe sljedeće sezone!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To bi bio nezapamćen udarac za klub do kojega ipak, nadamo se, neće doći.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo