HAJDUKOVCIMA RUDEŠ NEĆE BITI JEDINI PROTIVNIK U KRANJČEVIĆEVOJ: / Trener Splićana poželio jednu bitnu stvar

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Nije Hajdukov trener najavio rotacije, a poželio je barem dobre uvjete za igru jer od nedjelje u Zagrebu pada kiša i vjetar ruši dosta toga pred sobom

13.5.2019.
16:37
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Nakon pobjede protiv Slaven Belupo Hajduk protiv Rudeša u utorak nastavlja utrku za Europom.

Budući drugoligaš ne bi smio biti prevelika prepreka za Splićane, no oni su na oprezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiša stvara probleme

"Čeka nas vrlo bitna utakmica jer Prvenstvo ide kraju. Ovaj tjedan dvije su utakmice koje će dati sliku uoči posljednje kola. Rudeš u posljednje vrijeme ima dobre rezultate, puno je ozbiljniji nego jesenas. Stožer maksimalno ozbiljno pristupa utakmici, osobno poštujem sve što su napravili ovo proljeće. Trener Ivković našao je koncepciju i bolji su nego u prvom dijelu sezone", rekao je Siniša Oreščanin potvrdivši da će Ismajli propustiti put u Zagreb, kao Juranović, Vučur i Mikulić, a upitan je Tudor.

"Nadam se da ćemo pogoditi način na koji će igrati. Pobjeda protiv Intera sigurno im je poticaj. Oni sigurno imaju planove za sutra. Ako ne budemo pravi, može biti problema. Protivnik su vrijedan poštovanja i moramo imati pravi ulazak u utakmicu. Vidimo kroz razne lige u svijetu da ekipa koja se bori za ostanak napravi problem ekipi iz vrha."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije Hajdukov trener najavio rotacije, a poželio je barem dobre uvjete za igru jer od nedjelje u Zagrebu pada kiša i vjetar ruši dosta toga pred sobom. Ipak, otkrio je da će utakmicu započeti Mađar Gyurcso nakon dobre utakmice s Belupom.

"Ako bude sve OK, on će krenuti od početka. Protiv Belupa bio je dogovor da starta s klupe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo