HAJDUKOVCI VEĆ KRENULI S PRIPREMAMA ZA NOVU SEZONU: / Uskoro dolaze prva pojačanja, a na Poljudu žele Ligu prvaka

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Novih lica još nema, ali i to bi se trebalo brzo promijeniti

10.6.2019.
18:32
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

U 17 sati na Poljudu se okupila većina Hajdukovih nogometaša na početku priprema za novu sezonu. Dobrodošlicu su im zaželjeli dopredsjednik Uprave Lukša Jakobušić i sportski direktor Saša Bjelanović.

Treneru Siniši Oreščaninu prvi dan javili su se Stipe Radić, Tomislav Duka, Goran Blažević, Oleksandr Svatok, Ante Palaversa, Josip Juranović, Dino Beširović, Ivan Delić, Anthony Kalik, Stanko Jurić, Emir Sahiti, Lummbardh Dellova, Borja Lopez, Josip Bašić, Božo Mikulić, Marin Ljubić, Mario Vušković, Francesco Tahiraj, Darko Nejašmić, Adam Gyurcso, Davor Matijaš, Tonio Teklić, Bassel Jradi i Dario Špikić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City se najavio

Momčadi će se idućih dana priključiti Stipe Vučur i Michele Šego te Jairo i Hamza Barry (od srijede 12. lipnja), dok su odsutni reprezentativci Mijo Caktaš, Domagoj Bradarić, Ardian Ismajli i Josip Posavec.

Novih lica još nema, ali i to bi se trebalo brzo promijeniti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radimo na transferima, istina da na prozivku još nitko novi došao, ali doći će kroz idući period. Znamo koje su nam pozicije potrebne, vode se pregovori s dosta igrača, ali to su poslovne tajne", rekao je sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović kojemu su se najavili i predstavnici Manchester Cityja kako bi razgovarali o Anti Palaversi.

"Ante je tu na ugovoru, Manchester ima priliku da ga vrati 2020. godine, Cityjevi su se predstavnici najavili. Do odlaska u Sloveniji znat ćemo i njegov status", dodao je Bjelanović uz napomenu kako ne zna ništa o CSKA-ovu interesu za Caktaša te o dolasku Filipa Krovinovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ciljevi?

"Kad su u pitanju domaća natjecanja, cilj je izboriti mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, a što se tiče Europe, težimo najvišim ciljevima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo