Nakon dinamovaca i hajdukovci ne mogu vjerovati što su doživjeli

Hajduk je doživio još jedan težak poraz.

27.4.2014.
12:42
VOYO logo

Hajduk je ogorčen suđenjem suca Matoca. Bijeli smatraju kako ih je glavni arbitar unakazio, te se na kraju utakmice počeo i iživljavati nad trenerom Igorom Tudorom.

Splićani su na svojoj službenoj stranici objavili izvještaj utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U lakrdiji od utakmice u Koprivnici Slaven Belupo pobijedio je Hajduk 3:0. Nakon susreta strijelci su se brzo zaboravili, najspominjaniji akter bio je (opet) sudac Marko Matoc iz Zaprešića. Odsudio je utakmicu na toj razini da su se Bijelima odmah nakon posljednjeg zvižduka došli ispričati igrači, treneri i čelnici Slaven Belupa.

A što se sve događalo. Krenimo unatrag. Od kraja. Odnosno skoro kraja, jer predviđeni kraj nismo ni dočekali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Najprije je Matoc dosudio pet minuta produžetka, pa nakon isteka pola svirao kraj. A pet minuta je bilo minimalno što se moralo igrati.

2. Kad je isključen trener Hajduka Igor Tudor (nitko od aktera s obje strane ne zna zašto), ostali su na travnjaku mirno stajati i igrači Hajduka. Solidarizirali su se i Koprivničani. Nije nikome ugodno bilo sudjelovati u toj lakrdiji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. A sudac Marko Matoc isključio je u 87. minuti trenera Igora Tudora zbog razloga o kojem će se vjerojatno dugo pričati. Ili neće. Jer isključen je - bez razloga! Naime, odjednom je Matoc, ničim izazvan, krenuo prema klupi Hajduka gdje su sjedili svi igrači i treneri. I pokazao je Tudoru put u svlačionicu. Na iznenađenje svih aktera, najprije se dugo nije znalo tko bi trebao biti isključen. Nakon svega, rekao je Tudoru da je ušao u teren, izašao iz svojeg prostora. Činilo se sve kao jedna šala... Poslao je Matoc zaštitare (smije li to?) da odvedu trenera Tudora prema svlačionici, reagirali su na njegov zahtjev i došli do klupe, uhvatili ga za ruku, vidi se sve na fotografijama...

4. Hajduk je bio značajno bolja momčad s gotovo 70 posto posjeda. Zamislite apsurda iz prvog dijela kad se lomio rezultat, momčad koja dominira posjedom i ima puno više loptu u nogama (Hajduk), napravila je 16 prekršaja, a ona koja se grčevito brani (Slaven Belupo), samo dva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Pokazao je sudac Marko Matoc izravni crveni karton Avdiji Vršajeviću u ranoj fazi utakmice nakon jednog prekršaja zbog kojega je poslije utakmice i domaćinima bilo neugodno što je sankcioniran na takav način. Smijala se i publika.

6. Delegat Damir Čilić iz Vinkovaca u službenom je izvješću napisao kako je 'Sudačka četvorka na čelu s glavnim sucem vrlo dobro vodila susret'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7. Sudac Marko Matoc delegiran je za ovu utakmicu. Bio je delegiran i za prošli koprivnički dvoboj Slaven Belupa i Hajduka (3:3). O tom se dvoboju također dugo govorilo..."

Hrvatska liga sve više liči na seosko natjecanje. Podsjetimo, prije utakmice u Koprivnici Dinamo je na Maksimiru odigrao s Lokomotivom 1:1, a odmah nakon posljednjeg sučevog zvižduka trener Dinama Zoran Mamić obrušio se na suca Burila optuživši ga da je unakazio Modre. Ima li ovome kraja?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo