HAJDUKOVAC NA DONU: / 'Rusi nam nisu zaboravili pobjedu protiv Engleza'

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpić

Hrvatska reprezentacija danas igra protiv Rusa u Rostovu na Donu, a taj ruski grad izvrsno poznaje Hajdukov lijevi bek Hrvoje Milić koji je tu igrao dvije sezone.

17.11.2015.
10:50
PIXSELL, Marko Prpić
VOYO logo

"Uvijek se rado sjetim te ruske epizode, osvojio prvi trofej, postao reprezentativac", kazao je Hrvoje Milić za Goal.com.

Utakmica Rusija - Hrvatska bit će magnet za gledatelje, stadion je rasprodan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rostov živi za ovu utakmicu'

"Reprezentacija prvi put igra u Rostovu, ulaznice su rasprodane, a sigurno će biti i dobra atmosfera. Čuo sam se s bivšim suigračima, kažu da grad živi za tu utakmicu", dodaje Milić koji ne strahuje da bi moglo biti sigurnosnih problema u Rusiji.

"Uvjeren sam da neće biti problema. Predsjednik Rusije Putin već je više puta pokazao koliko je ozbiljan, te kako probleme s terorizmom brzo i efikasno rješava."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusi u 'šarenom' sastavu

Rusi će, kao i Hrvatska, igrati u "šarenom" sastavu.

"Čuo sam se Artemom Dzjubom, mojim bivšim suigračem koji je sad u Zenitu. Rekao mi je da kod njih neće igrati standardna postava, baš kao ni kod nas. Bit će to prava prijateljska utakmica. Rusi su nam još uvijek zahvalni na pobjedi protiv Engleza, kad su otišli na EURO 2008.", zaključio je Milić na kojeg izbornik Čačić zasad ne računa u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo