Hajdukova mlada nada preplašila sve u klubu!

Ako su neki mislili da će novi predsjednik uprave Hajduka, Hrvoje Maleš, biti poljudski fikus, grdno su se prevarili.

28.4.2011.
13:27
VOYO logo

"Nije me uhvatila euforija, osjećam se kao da me trener pozvao da nastupim u finalu Lige prvaka, spreman sam za tu utakmicu, ali tek treba vidjeti kako ću igrati. Sigurno je samo da se izazova u Hajduku ne plašim. Da je drugačije, ne bih se ni javljao na natječaj", objašnjava mladi Kaštelanin koji će 1. svibnja i službeno preuzeti posao koji je primamljiviji, ali i teži, od onoga gradonačelničkoga.

Maleševe ideje zvuče dobro, no pitanje je koliko će svojih zamisli moći ostvariti na Poljudu, gdje iza svakog kuta vrebaju problemi nagomilani godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Rezanje ugovora na 100.000 € po sezoni

To je teško ostvarivo, jer već sada igrači imaju debele ugovore. A kako onda konkurirati Dinamu, jer teško će dobri igrači doći u Hajduk za sto tisuća eura (bez obzira na bonuse), kad u Maksimiru dobivaju 4-5 puta više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Klupska menadžerska agencija za sve igrače

Već sada nekoliko Hajdukovih kadeta, većina juniora i gotovo svi igrači prve momčadi imaju ugovore s menadžerima. Pa se zamisao da svi igrači svih uzrasta budu u agenciji čiji je vlasnik klub čini nemogućom, utopističkom idejom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Sponzori daju novac ovisno o rezultatima

I to je odlična Malešova ideja, sponzor plaća jedan iznos, a ako dođu rezultati plaća dodatno. No, ima jedan mali “feler”: koji sponzor? Hajduk trenutačno nema ni jednog većeg sponzora, dresovi su na prsima igrača čisti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Otvaranje tržišta na BiH, Makedoniju...

Na svim tim tržištima, posebno susjednima, Hajduk se već pojavio, ali slabo trguje. Usto, sve pozicije u pregovorima su već zauzete, neće biti lako probiti se, davno su prošla vremena kada je bilo dovoljno spomenuti Hajduk da igrači pošto-poto dođu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hajduk

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201104260705006 arti-201104220327006 arti-201104220201006

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo