HAJDUKOV TRENER U ELEMENTU: / 'Pa da igramo protiv Bayerna, očekivao bih da ćemo proći'

Image

Nogometaši Hajduka otputovali su u Ukrajinu gdje ih u četvrtak (18.30 sati) očekuje prva utakmica 3. pretkola Europske lige protiv Oleksandrije.

27.7.2016.
15:27
VOYO logo

Hajdukovci su u 2. pretkolu uz dosta muke prošli rumunjski Iasi, ali trenera Marijana Pušnika to nije nimalo obeshrabrilo. Protiv Oleksandrije, prošle sezone šestoplasirane momčadi ukrajinske lige, očekuje prolaz. Štoviše, uoči puta je ispalio:

"Ja uvijek očekujem prolaz, pa makar igrali i protiv Bayerna. Kakav bih bio trener da u takvo nešto ne vjerujem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POTVRĐENO ZA NET.HR: /

HRT osigurao prijenos obje utakmice Hajduk - Oleksandrija

Image
POTVRĐENO ZA NET.HR: /

HRT osigurao prijenos obje utakmice Hajduk - Oleksandrija

'Cilj je postići gol'

Oleksandrija je prošli vikend u domaćem prvenstvu doživjela težak poraz od kijevskog Dinama (1-5), ali Pušnik je uvjeren da to nije pravo lice predstojećeg Hajdukovog suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je tek prvo poluvrijeme., ali očekivanja su velika, a to znači postići gol i ostvariti pozitivan rezultat. Ali tu se nešto pita i suparika, a Ukrajinci su puno jača momčad od Iasija. Fizički su moćni, jaki, a protiv Dinama su igrali bez pet-šest standardnih igrača, skrivali su najjače adute. Ne pušem na hladno i ne tražim alibi, ali ovu ekipu treba uzeti za ozbiljno. Opasni su iz prekida i zato želim u momčadi imati što više visokih igrača. Trebamo igrati svim srcem i muški", naglasio je slovenski stručnjak.

'Napredak ne ide brzo'

Hajduk nije igrao od utakmice protiv Iasija budući da je derbi protiv zagrebačkog Dinama odgođen. Koliko su Bili napredovali u tom razdoblju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napredak ne može ići brzo, a utakmice će pokazati pravo stanje stvari. Možemo pričati što god hoćemo, ali rezultat i travnjak su jedino mjerilo rada. Čovjek sam koji uvijek izravno kaže istinu, to za mene nekad i nije dobro. Svašta se kasnije piše, ali to najčešće nije kritika, nego želim svojim igračima najbolje. Jednostavno momčad ne može napredovati u tjedan dana, to je iluzorno. Možete me to pitati u rujnu, kada završi prijelazni rok, do tada će se sigurno neke stvari posložiti", zaključio je Pušnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo