STIGLE LOŠE VIJESTI ZA SPLIĆANE / Hajduk žestoko kažnjen nakon derbija, pomoćni trener Bijelih zaradio suspenziju zbog napada na suca

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Hajduk je kažnjen s ukupno 60 tisuća kuna

26.4.2022.
10:18
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je dobio veliku novčanu kaznu zbog ponašanja navijača, a pomoćni trener Bijelih Marius Skinderis suspendiran je na tri utakmice zbog isključenja tijekom derbija s Dinamom.

Disciplinski sudac HT Prve lige Alan Klakočer kaznio je Hajduk s 55 tisuća kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava tijekom derbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pripadnici Torcide, smješteni na sjevernoj tribini, tijekom utakmice su zapalili ukupno 50 baklji, od kojih je jedna bačena na tartan stazu, a zapaljeno je i šest bljeskalica i dvije dimne bombe. Vezano za prije navedeno nije bilo prekida igre. Pripadnici BBB-a, smješteni na sektoru A zapadne tribine, tijekom utakmice su zapalili jednu baklju", objavljeno je na stranici Prve HNL.

Dobio žuti pa izgubio živce

Također, Hajduk je kažnjen s pet tisuća kuna "uslijed triju javnih opomena, jedne opomene na klupi i jednog udaljavanja s klupe tijekom utakmice Hajduk - Dinamo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Marius Skinderis (lijevo) i Valdas Dambrauskas

Pomoćni trener Hajduka Skinderis kažnjen je s 1000 kuna i tri utakmice suspenzije jer je isključen zbog "vikanja na četvrtog suca i odgurivanja istoga u predjelu prsa i to nakon što je bio opomenut žutim kartonom zbog učestalog izlaženja iz tehničkog prostora."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo