HAJDUK ZARADIO NOVČANU KAZNU I UKOR: / HNS donio odluku zbog sporne fotografije, fizioterapeut najgore prošao

Image
Foto: Facebook

Igrači Cibalije na društvenim mrežama objavili su fotografiju momčadi s neprimjerenim natpisom.

21.12.2017.
15:25
Facebook
VOYO logo

Disciplinska komisija HNS-a donijela je odluke o kaznama za prekršaje na utakmicama 20. kola hrvatskog prvenstva. Iako je već po običaju Hajduk zaradio najvišu novčanu kaznu zbog ispada Torcide, ovaj put u prvi su plan izbile kazne igračima Cibalije koji su pozirali s prekriženim znakom HNS-a. Priopćenje discilpinske komisije prenosimo u cijelosti.

"Kenan Hadžić (Istra 1961) kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja i 3.000 kuna novčane kazne zbog isključenja na utakmici Istra 1961-Osijek (dvije opomene).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog paljenja dvadesetak pirotehničkih naprava od strane navijačke skupine Demoni na utakmici Istra 1961-Osijek pri čemu su tri baklje u 56. minuti ubačene u teren za igru pa je utakmica bila u kratkom prekidu NK Istra 1961 je kažnjen novčanim iznosom od 10.000 kuna.

Hajduk ukoren

Na utakmici Hajduk-Inter Zaprešić u periodu od 57.-60. minute pripadnici navijačke skupine Torcida na sjevernoj tribini zapalili su 26 signalnih baklji od čega su 11 ubacili na atletsku stazu, a 3 u teren zbog čega je igra bila u kratkom prekidu pa je HNK Hajduk kažnjen novčanom kaznom od 15.000 kuna. Utakmica je kasnila s početkom tri minute jer momčad Hajduka nije na vrijeme izašla na pregled opreme zbog čega je HNK Hajduk za taj prekršaj izrečena kazna ukora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

17.12.2017., gradski stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 20. kolo, HNK Hajduk - NK Inter Zapresic. Torcida. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Krolu dvomjesečna suspenzija

Disciplinska komisija nakon provedenog postupka donijela je i odluke po prijavi Povjerenika za natjecanje protiv momčadi HNK Cibalia zbog povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika na povratku s utakmice 19. kola Inter Z.-Cibalia (na društvenim mrežama objavljena fotografija momčadi s neprimjerenim natpisom). Igrači koji se nalaze na fotografiji kažnjeni su sa po 1.000 kuna (M. Dabro, Z. Filipović, F. Ikić, M. Karamarko, A. Kordić, D. Miličević, Z. Milić, L. Muženjak, S. Nevistić, M. Pervan, H. Plum, P. Rubić, T. Štrkalj, F. Vitaić i I. Zgrablić), a službeni licencirani fizioterapeut kluba Goran Krolo kažnjen je s dva mjeseca zabrane obavljanja funkcije na utakmicama".

Image
HNS REAGIRAO: /

'Neugodno smo iznenađeni, bit će pokrenut disciplinski postupak'

Image
HNS REAGIRAO: /

'Neugodno smo iznenađeni, bit će pokrenut disciplinski postupak'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo