HAJDUK ZABIO POLJACIMA ČETIRI KOMADA: / Torcida napravila bakljadu i brutalno vrijeđala Luku Modrića

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bijeli su upisali visoku pobjedu pred oko osam tisuća navijača.

29.6.2018.
22:01
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka vratili su se u Split nakon što su na Kupresu zaokružili odradili mini pripreme uoči početka nove sezone. Domaćoj publici Bijeli su se prvi put u novoj sezoni predstavili u petak navečer protiv poljskog Górnika Zabrze.

Prvi pogodak pao je već u četvrtoj minuti kada je Gyurcso bio precizan iz slobodnog udarca s 20-ak metara. U 26. je nakon ubačaja iz kuta lopta došla do Šege , a on ju je lijevom nogom poslao u bliži kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvrede kapetanu

U 50. je Toma Bašić s 20-ak metara iz slobodnjaka poslao loptu u mrežu, a točku na 'i' stavio je Tudor nakon centaršuta strijelca trećeg gola.

Kako javlja Dalmatinski portal u 76. minuti utakmice Torcida je sa Sjevera počela skandirati 'Luka Modrić, gov*o maleno', dok su prije toga vikali 'HNS pe*eri, nogomet ste sje*ali'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastavi:

HAJDUK: Duka, Juranović, Nižić, Mikulić, Fomitschow, Beširević, Hamza, Jurić, Gyurcso, Šego, Delić. Klupa: Ljubić, Lopez, Palaversa, Nejašmić, T. Bašić, Bradarić, Šehić, Tudor, Ismajli, Teklić, Kovačević, Kreković, Špikić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GORNIK: Pawlowski, Wišnievski, Wolniewics, Smuga, Koj, Angulo, Urynowict, Mautszek, Jimenez, Žurkowski, Gryszkiewicz. Klupa: Bielica, Nowak, Suarez, Ryczkowski, Wolsztynski, Ambrosiewicz, Bochniewicz, Liszka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo